Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

moja výbava

Started by Filko, 12. Október , 2009, 09:47:30

pelko

Filko: čo stým hráš?  \m/

pista58

o-yep sro

rastis

docela jalova debata inak  :zdar:

temo

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaolko

Filko: velmi podstatna otazka- Si spokojny ty? Podla mna ak ano tak je fuk ze niekde na svete hra niekto na nejaku 900ku alebo nejake rectifire-y.. alebo pod sracky

cubo

Quote from: kaolko on 12. Október , 2009, 13:47:42
Filko: velmi podstatna otazka- Si spokojny ty? Podla mna ak ano tak je fuk ze niekde na svete hra niekto na nejaku 900ku alebo nejake rectifire-y.. alebo pod sracky

presne tak  :drink: inac minule som u kamosa v hudobninach hral na Mesa Lonestar a hned na to sme tu istu gitaru (strat) zapli do VK112... no a dobre ze sme sa nepogrcali  ;D ale inac podla mna keby si vo valvekingu vymenil repro tak vynikajuci apec za super cenu  :drink: a s tym kustomom to moze hrat zaujimavo  :zdar:

udry

Quote from: cubo on 12. Október , 2009, 13:55:04
sme tu istu gitaru (strat) zapli do VK112... no a dobre ze sme sa nepogrcali  ;D ale inac podla mna keby si vo valvekingu vymenil repro tak vynikajuci apec za super cenu 
.. .no, zas nehovor,že z ampu na pogrcanie sa vymenou repra stane vynikajuci amp... :drink:

cubo

Quote from: udry on 12. Október , 2009, 14:01:42
.. .no, zas nehovor,že z ampu na pogrcanie sa vymenou repra stane vynikajuci amp... :drink:

podla mna aj hej... lebo som niekde cital ze tie valveking repraky su strasny hnoj... a pocul som Valveking na normalnu bednu a hralo to slusne  :drink:

udry

Quote from: cubo on 12. Október , 2009, 14:03:24
a hralo to slusne  :drink:
... slušne -  to je :" nie zle,ale ani moc dobre" ?    :)

ff

Výmena repra dost pomôže v tomto prípade :drink:

joe

Quote from: udry on 12. Október , 2009, 14:09:24
... slušne -  to je :" nie zle,ale ani moc dobre" ?    :)
potom je ešte neslušne a to neviem či je dobre..Aparat hra tak ako hra gitarista čiže sračkovemu hra sračkovo.. :zdar: ;D

udry

Quote from: ff on 12. Október , 2009, 14:10:39
Výmena repra dost pomôže v tomto prípade :drink:
... kolko % by si dal tej pomoci?  :drink:

ff

Quote from: udry on 12. Október , 2009, 14:17:48
... kolko % by si dal tej pomoci?  :drink:
Tak to som si istý úplne presne-43,2%.

udry

Quote from: ff on 12. Október , 2009, 14:21:17
Tak to som si istý úplne presne-43,2%.
... mohol by si prosim na dve desatinne čísla ? 

rastis

bavime sa o hlave, nie ? ta hlava na normalnej bedni hra slusne v niektorych konstelaciach korekcii...