Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

potenciometre

Started by hopík, 05. November , 2006, 14:05:41

mario bross

moze byt ale uz dalej neprezradzaj :laugh:

styrioci

Quote from: mario bross on 21. August , 2007, 09:30:03
moze byt ale uz dalej neprezradzaj :laugh:
ok...ved hadam ani nemusim prezradzat, ze tocenim prstu ovladam intenzitu  ;D

mario bross

to som bral ako samozrejmost ;D

Alfonz2

...nedavno som si všimol ked som potreboval vymeniť volume poťak že je viac druhou potakov   - 250k, 500k, logaritmické, linearne
zaujimalo by ake sa použivaju na tonovu clonu a ake na volume... dajme tomu na mojom zapojeni snimačov HSS
katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI

midlo

ked mas hss ja by som tam utal logaritmicky 250K, ale pravdepodobne ho staci prestreknut kontoxom alebo niecim podobnym

Majo Fero

Quote from: Alfonz2 on 19. Máj , 2008, 21:15:44
...nedavno som si všimol ked som potreboval vymeniť volume poťak že je viac druhou potakov   - 250k, 500k, logaritmické, linearne
zaujimalo by ake sa použivaju na tonovu clonu a ake na volume... dajme tomu na mojom zapojeni snimačov HSS
na tej tvojej gitarke som robil elektriku ja  :G
takze keby bolo treba nieco pomenit, alebo nahradit kludne s nou dobehni za mnou do prace  :)

tusim som tam daval Volume 500lin, Tone 500log
tych moznosti potakov je viac, mozme spolu pokecat (ale klasika je Volume: 250/500 LIN, Tone: 250/500 LOG)

ondreee

skusal si rudka sivcaka? on ma dost vela kontaktov na vyrobcov potakov.. je mozne, ze taky potak ma aj skladom..

cutaj

napis nam na co chces pouzit ten potak, 250K center click 8) , ak by bol na volume alebo na tone do git. tak ti tam click netreba a ani neviem kde by sa dal zohnal ,,, :(

ondreee

rudo take iste ma.. neviem ci nie dokonca MAC potaky..

ondreee

prave som s nim volal.. ma take potaky.. ale spominal mi hodnoty 25 50 a 100 ... ze s centerklikom sa vraj robia len v takychto hodnotach.. ze ma vzdy taketo potaky skladom.. najlepsie bude, ked mu napises mail a popises aku mas aktivku.. nech ti vie poradit.. a rovno ti aj cenu povie..

ondreee

no povedal mi, ze sa este s 250tkou s centerklikom nestretol..

rudko ti rad odpovie ale skus si omrknut tu svoju aktivku.. pripadne ti ju aj spravi.. posli mu to postou a obtyzden ju mas spat :-)

lerry

ked taky potrebujes tak ich mam skladom aj ti to spravím dovi dopo
http://www.gwave.sk/shop/node/3043

korn24

mam otazku. dam to sem. ako sa vola sprej na potenciometre aby nechrapcali?  :sos:
nechcelo sa mi ale uz som.

mr. redwine

Quote from: korn24 on 06. Apríl , 2011, 10:19:37
mam otazku. dam to sem. ako sa vola sprej na potenciometre aby nechrapcali?  :sos:

KONTOX
,,a beer a day keeps the doctor away."

korn24

nechcelo sa mi ale uz som.