Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

M-Audio FireWire Solo

Started by Jopo00, 05. November , 2009, 19:32:00

Jopo00

Chcel by som sa spytat ci je tu niekto kto ma tuto kartu a vedel by mi poradit ako a cim ju prepojit aby som ju mohol pouzivat (pripadne nastavenia pc). Zapojil som ju podla navodu cez 6pin/6pin kabel instaloval ovladace podla navodu. Ked zapojim gitaru a pozrem control panel mi indikuje signal z gitary v pc ale nic nie je pocut. Ani ked z predu napojim sluchatka tak mi nic nehra :(. Treba zvlast napojit reproduktory na tuto externu zvukovku (ak ano, tak ake, lebo na tych co mam doma nepasuju koncovky do M-Audio)? Dakujem

kaolko

budem hadat? mas 5.1 repraky a nemas ich ako zapojit co?

Jopo00

Ano. Ale mam este starsie stereo repraky a tie tam tiez nepasuju. Ale ani cez sluchatka mi to neslo.

Martinlm

To ma nejaky vlastny sound mixer? Odfot, posli.

rastis

Quote from: Jopo00 on 05. November , 2009, 19:32:00
Chcel by som sa spytat ci je tu niekto kto ma tuto kartu a vedel by mi poradit ako a cim ju prepojit aby som ju mohol pouzivat (pripadne nastavenia pc). Zapojil som ju podla navodu cez 6pin/6pin kabel instaloval ovladace podla navodu. Ked zapojim gitaru a pozrem control panel mi indikuje signal z gitary v pc ale nic nie je pocut. Ani ked z predu napojim sluchatka tak mi nic nehra :(. Treba zvlast napojit reproduktory na tuto externu zvukovku (ak ano, tak ake, lebo na tych co mam doma nepasuju koncovky do M-Audio)? Dakujem

zapojis gitaru, vidis ju indikovanu na vstupe a nehra ? a zapol si nejaky SW, ktory bude simulovat gitarovy zosik ? ci co vlastne chces ? aby si pocul z repracikov hole suche brnkanie po strunach ?

Jopo00

Uz som to vyriesil. Ale aj tak dik. No mal som problem ze som nepocul zvuk ked som prehraval hudbu.

Jopo00

Este mam taky problem, ze ked nahravam gitary tak mi ide signal len cez pravy kanal, lavy je uplne hluchy a neviem to nadstavit.

Misko

Quote from: Jopo00 on 11. November , 2009, 12:59:43
Este mam taky problem, ze ked nahravam gitary tak mi ide signal len cez pravy kanal, lavy je uplne hluchy a neviem to nadstavit.
50:50 alebo publikum si skusal?...co tak priatel na telefone?