Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Zalievanie snimacov

Started by exhumer, 02. December , 2009, 12:58:46

exhumer

Tak snimace som viac menej uspesne zalial, akurat som zmenil ich vzhlad z novych na vintage...pocas vyse hodinoveho varenia sa trosku odhalili cievky(nedaval som dole pasku), mierne zdeformoval plast a trochu zmenil farbu na tmavosedu... :) ale nie nijak zadadne. 1 drotik z cievky vytrcal, ale nie je roztrnuty. Oblepil som to cele PVC paskou, ocistil a dal na spat do gitary. Vsetko funguje a hlavne nepiska. Akurat ked to budem robit nabuduce (snad uz budem mat len zaliate snimace) budem to varit iba 20 minut, co bude bohate stacit si myslim. Nech zije vceli vosk a dakujem za navod Rastovi.
WEIRD THRASH

Vratko

tak ja som to vyskúšal dneska, uvidím či bude rozdiel nejaký :-D ale snád ano, nechal som ich asi 40 minut...vo vcelom vosku...cca na 75 stupnov som ho drzal, vytiahol kus utrel a nechal vyschnut...dost vosku zo snimacov vytieklo...preto neviem ci budem uspesny vobec...a vlozil som tam cele humbuckre aj s krytmi chromovymi... som zvedavy :-D
hm... :-D

exhumer

mal si dat dole aj krytky...ale tak uvidis, mozno pomoze aj takto
WEIRD THRASH

Vratko

Quote from: exhumer on 26. Marec , 2012, 06:49:45
mal si dat dole aj krytky...ale tak uvidis, mozno pomoze aj takto
viem, ale nechcel som ich velmi dávať dolu lebo boli zaletované zo zadnej strany...uvidíme no...prípadne...myslíš že by bolo možné ich potom ešte raz zaliat? ked sa cievka zohreje teoreticky by sa mohol vosk roztopiť nie?
hm... :-D

mr. redwine

Nazdar borci ... (nechcel som zakladat novu temu, tak to davam sem)

mam otazku, ci sa niekto z vas nahodou nechysta zalievat (voskovat) snimace (idealne v BA), potreboval by som jeden snimac poriesit, dajte mi vediet keby ze nahodou ano  :drink:
,,a beer a day keeps the doctor away."