Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Branko

Co sa deje posledne dni z forom ? Kvalitne sa dojebava. Stale vypisuje nejaku chybu, ktoru treba nahlasit moderatorovi alebo pise vypadky servera.
:-\

kaolko

Quote from: Branko on 27. Október , 2009, 13:16:58
Co sa deje posledne dni z forom ? Kvalitne sa dojebava. Stale vypisuje nejaku chybu, ktoru treba nahlasit moderatorovi alebo pise vypadky servera.
:-\

ak to potrebujes nahlasit moderatorovi tak Jozo Procko, pripadne Leos Maresh.. odporucam.

pista58

dochadza k rebuildu OLAP cube. to neni len tak ked sa jebe databaza v aplikacnej vrstve  :drink:
o-yep sro

kaolko

prave mi volali z babylonu 5 ze vraj okrem toho dochadza aj k relapsu horizontu udalosti v sekcii K-12 a rozpadu subatomarnych casti ovplyvnenych radiacnym pulzom cervej brany a vplyvom magnetickeho pohladu Stephena Hawkinga

Branko

Poweredby - mal by si si oddychnut od PC, alebo od fora, lebo vacsinou pises strasne fadne a nudne hluposti.
Potrebujes mat vacsie mnozstvo prispevkov, alebo ?

johnzo

kto mi zmazal príspevok v radomírovej téme? resp. prečo?
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

bara

no nehovorte mi, že je tu práve 71 hostí, to ako sa začalo počítať?  ;D

kubog

Chalani vraj nefunguje registrácia, server neodošle aktivačný mail, kamoš mi vravel že sa snaží regnúť a nejde Vám to už cez 3 týždne, tak aby ste sa na to mrkli, dík  :zdar:

sv.Patrik

Zapol som si toto forum,a zmizla mi kolonka kde bolo 10 najnovších prispevkov na fore,odpovede na moje príspevky.....atd..Vám to ide?

Krtko

Quote from: sv.Patrik on 07. Január , 2010, 18:39:28
Zapol som si toto forum,a zmizla mi kolonka kde bolo 10 najnovších prispevkov na fore,odpovede na moje príspevky.....atd..Vám to ide?

podla mna vsetky problemy zmiznu zatlacenim "+" (zbalte alebo rozbalte hlavicku) na liste v pate stranky

kaolko

ja mam len dve veci:

-chcel som sa opytat ze ako je to s dobrovolnymi financnymi prispevkami na chod fora, rad by som prispel a vyjadril vdaku ze tu taketo nieco mame kedze forum ako take nie je spoplatnene a ti, ktori sa tomu venuju tak robia hlavne vo svojom volnom case. (poprosim uzivatelov co sa regli predvcerom aby mi neposielali cisla uctu kam mam poslat love dik )

- pozeral som sekciu inzercia a chcel som sa opytat ci by bolo mozne zrealizovat danu sekciu tak, ze by bola rozdelena na podsekcie
A) gitary
B) zosilovace
C) prislusenstvo

jasne ze netreba zbytocne veci komplikovat a na ten bezny chod inzercie by to mohlo postacovat ako to je, ale v tomto pripade by to mohlo prispiet k prehladnosti.. (dalsia vec je ze komu sa to vobec chce do toho rypat vo volnom case) to bol len taky navrh, mozno to ostane prehliadnute

rastis

neni problem porobit sekcie, aj hned. len ci to ozaj ma zmysel. vsak povyjadrujte sa viaceri...

nejake love posli, jasne. alebo aj potraviny ci starsie satstvo...

mario bross

mozem dat ucet...samozrejme, ze nebude moj, ale gitaroveho fora  8)

kaolko

Quote from: rastis on 13. Január , 2010, 12:13:24
neni problem porobit sekcie, aj hned. len ci to ozaj ma zmysel. vsak povyjadrujte sa viaceri...

nejake love posli, jasne. alebo aj potraviny ci starsie satstvo...

mam stare korcule botas cislo 4apol ked chces  ;D hrdzave ale nic co by Neuszer nedal doporiadku

Branko