Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Kde kupujete hudbu online?

Started by Martinlm, 21. August , 2009, 11:05:46

bigbadbrad

Quote from: 1pablo on 03. Marec , 2010, 19:31:12
mňa by skôr zaujmalo ako je na tom europa a ci cucaju albumy aj od tzv amaterskych kapiel bez vydavatelstiev a zmluv

ved to skus, 25USD nieje az tak vela ale musi tu kapelu aj niekto poznat v tej europe

1pablo

Quote from: bigbadbrad on 03. Marec , 2010, 19:37:29
ved to skus, 25USD nieje az tak vela ale musi tu kapelu aj niekto poznat v tej europe

skusal som a pri registracii bolo šwedsko šwajčiarsko a santa lucia SWK ani hadam na mape europi neni kurna HU .o.eban. pekne nech ten narodnostny zakon je  :( :(

Martinlm

?? u nas na to este zrejme nie su tie spravne zakony, aby to bolo mozne/aby hudobne vydavatelstva u nas podporili takyto predaj

Hephaisto

Quote from: Branko on 03. Marec , 2010, 19:27:56
Ak si tuto hrubku napisal bez srandy, tak prave som umrel.............  :'(

Preklep :D Sa mi zdalo že som stlačil niečo naviac :D Už som to opravil...  ;D

1pablo

Pani je mozne neako zriadit predaj mp3 online na vlastnom webe rsp. mate stym neaku prax rady a podobne, je nutne za to odvadzat dane rsp niekde to riesit?

rastis

Quote from: 1pablo on 08. Marec , 2010, 19:26:46
Pani je mozne neako zriadit predaj mp3 online na vlastnom webe rsp. mate stym neaku prax rady a podobne, je nutne za to odvadzat dane rsp niekde to riesit?

samozrejme, pokial chces cokolvek predavat, musis mat na to zivnost a prijem zdanit, pokial to nejde uctovne poriesit inac.