Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

proghopik

Quote from: Branko on 17. Marec , 2010, 18:25:17
Ale jebat to. Spravodlivy si nie ty, nic neboj.  ;)

Vsak to, pred tym najspravodlivejsim by si nemal tolko nadavat.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Branko

Quote from: poprocker on 17. Marec , 2010, 18:28:55
Vsak to, pred tym najspravodlivejsim by si nemal tolko nadavat.
Zas nemas co vypotit, tak napises uplne odveci sprostost. Preco sa vyhybas tomu, co som nacrtol ?

proghopik

Quote from: Branko on 17. Marec , 2010, 18:29:52
Zas nemas co vypotit, tak napises uplne odveci sprostost. Preco sa vyhybas tomu, co som nacrtol ?

Ved som pisal, ze obom som udelil ban na 3 dni. Cislovky si este pamatam.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Branko

Quote from: poprocker on 17. Marec , 2010, 18:30:55
Ved som pisal, ze obom som udelil ban na 3 dni. Cislovky si este pamatam.
A preco bol vcera prihlaseny ?

proghopik

Branko

proghopik

Quote from: Branko on 17. Marec , 2010, 18:34:36
;D ;D

Co dodat...  :drink:

Mal jtakac pravdu - rodinkari.  :)

Veru, asi mu to nejaky iny admin zrusil predcasne, kedze je z BA a my sa tu vsetci mame radi. :)
Alebo tam mal prilis vela IPciek a vsetky neboli zaskrtnute, tak to okabatil. Alebo je to cele nejake zahadne nevysvetlitelne spiknutie s cielom rozvratit toto forum umyselnym vyvolavanim nepokojov.

traktor

Quote from: poprocker on 17. Marec , 2010, 18:36:42
Veru, asi mu to nejaky iny admin zrusil predcasne, kedze je z BA a my sa tu vsetci mame radi. :)
Alebo tam mal prilis vela IPciek a vsetky neboli zaskrtnute, tak to okabatil. Alebo je to cele nejake zahadne nevysvetlitelne spiknutie s cielom rozvratit toto forum umyselnym vyvolavanim nepokojov.
neni ban na ip blbost ,kedze ja mam dynamicku ip ?

Branko

Quote from: traktor on 17. Marec , 2010, 18:37:26
Je, ale to nevysvetlis.  ;D

Kludne som sa tu mohol prihlasit, ale mam v sebe viac kultury ako zopar ludi, pripadne velicenstvo fora.  :drink:

proghopik

Quote from: traktor on 17. Marec , 2010, 18:37:26

Ja neviem, ja som v tomto uplny blbec.  :)

Rotanimod

mam pocit, ze forum uz niektori beru primoc vazne  :)
Vsak klud isto ma kazdy rodinu, hobby, pracu, ktoru treba robit a trojdnovy ban nemoze nikoho nasrat alebo co?  :blush:
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.

Branko

Quote from: Rotanimod on 17. Marec , 2010, 18:40:11
mam pocit, ze forum uz niektori beru primoc vazne  :)
Vsak klud isto ma kazdy rodinu, hobby, pracu, ktoru treba robit a trojdnovy ban nemoze nikoho nasrat alebo co?  :blush:
Vsak tu nejde o nasratie, ja som uplne kludny praveze. :)
Skor ide o to, ze ako sa tu dodrzuju pravidla a ako ich "veduci" plnia tieto pravidla/tresty.  :drink:

proghopik

Quote from: Branko on 17. Marec , 2010, 18:38:38
Kludne som sa tu mohol prihlasit, ale mam v sebe viac kultury ako zopar ludi, pripadne velicenstvo fora.  :drink:

Velicenstvo fora a sede eminencie, ktore zakulisne nariaduju komu udelit ban Tvoju kulturnost urcite ocenia. :drink:

Branko

Quote from: poprocker on 17. Marec , 2010, 18:41:10
Velicenstvo fora a sede eminencie, ktore zakulisne nariaduju komu udelit ban Tvoju kulturnost urcite ocenia. :drink:
:drink:
Ked si v tom blbec, tak nechapem, preco to robis. :)

proghopik

Quote from: Branko on 17. Marec , 2010, 18:41:04
Skor ide o to, ze ako sa tu dodrzuju pravidla a ako ich "veduci" plnia tieto pravidla/tresty.  :drink:

Co sa nedodrziava? Choval si sa tu "kulturne" , tak si dostal ban na 3 dni. Co je na tom take nepochopitelne?