Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

rastis

Quote from: brdo prvy on 20. September , 2010, 19:34:32
:-\ tak kedy a kde ?  :whistle:

vo stvrtok, u ocka. to mozes, ne ? pockam s tebou potom na stanici do 4:30  :)

proghopik

Quote from: rastis on 20. September , 2010, 19:44:33
vo stvrtok, u ocka. to mozes, ne ? pockam s tebou potom na stanici do 4:30  :)

To az take vintage bude to pivo?  ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

vy ste vsetci nezamestnani ci co ?  ;D kks ze do 4:30 v strede tyzdna

brdo prvy

Quote from: kaolko on 21. September , 2010, 08:02:34
vy ste vsetci nezamestnani ci co ?  ;D kks ze do 4:30 v strede tyzdna
No ja urcite  ;D
Ja mam tolko roboty ,ze mam nekedy dojem, ze den ma 32 hodin a sem v nakej casovej slucke...tak ze z casu na cas sa treba nasynchronizovat  ;D najlepsi tak o pu patej rano ,ked si vymlety jak tetref  ;D

Locksmith

len maju vydrz. sak rasto moze ist rovno do roboty potom:) to nie ako my mladi co lutujeme kazdu prebdenu noc.

proghopik

Quote from: kaolko on 21. September , 2010, 08:02:34
vy ste vsetci nezamestnani ci co ?  ;D kks ze do 4:30 v strede tyzdna

Tak tak, iba dobre vyuzivame sluzby a podporu nasho silno socialneho statu a kupujeme si za to Gibsony. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

... BLÍŽI SA TO...

stvrtok, 20:30 alebo aj hocikedy skorej, u Ocka...

kto to poznate - bude to Ocko otvorene ? nema tam byt nahodou nejaky koncert alebo nieco ?

kubo63

Quote from: rastis on 22. September , 2010, 15:49:30
... BLÍŽI SA TO...

kto to poznate - bude to Ocko otvorene ? nema tam byt nahodou nejaky koncert alebo nieco ?

Byva otvorene aj pocas koncert, akurat by tam bolo asi viac narvane. Pytal som sa a zevraj nema byt nic.  :)

Inak, ak by ste chceli, resp. museli prist skor do BA, Kubovia (kubo63 a kubog) budeme v shtoorovi na kave.

kubog

Tož asi tak, tešíme  :drink: . Pozeral som program a koncert u očka nieje

proghopik

Quote from: rastis on 22. September , 2010, 15:49:30

Tam je zle pivo...  :X

Locksmith

dojdi autom a nebude ta to mrziet :P

rastis

Quote from: proghoper on 22. September , 2010, 16:27:29
Tam je zle pivo...  :X

vymyslis lepsi podnik kde mozme eventualne byt viaceri, je to dobre dostupne a fajci sa tam ?

damiandch

fok, tak ja zajtra nic... idem sa stahovaaaat.  :zdar:

kubog

No čo chlapci tak kto nakoniec ide?  :drink:

kaolko

teda u Ocka to bude? ja by som prisiel o 8mej vecer.. dajte vediet ci to plati.. resp.. aj v randali by to slo robia tam super kuracie prsia so zapekanym encianom..  ;D