Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Aké mate PC ?

Started by C3llario.HQ, 24. September , 2008, 18:55:25

Zeck

Quote from: styrioci on 11. November , 2008, 00:02:27
existuje nejaky soft, ktory by realne vyuzil taky procak?

cubase4 :whistle: + vela stop 24/96 + pokkot VST/VSTi :drink: + latencia pod 3ms a hned sa mu tazsie dycha ;D
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

gm_viktor

sice trosku OT, ale bola tu o tom debata...

vyuzije Nuendo 4 alebo nejaky podobny softver stvorjadrovy procesor?

kupil som si novy PC s intel i7, tak by nebolo odveci vyuzit to naplno :)

arnysimilar

Nuendo 4 štvorjadro využije, len či to už využiješ ty, to už je druhá vec. Problém má s 8 jadrom, čaká sa na fix.  :zdar:
Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...

PanTau

Pani neviete o je s mojim PC ked pise toto: ?

Inskrukcia "0x7c901001b" odkazuje v pamati na "0x01f91f14" . Pama nemoze byt "read".

Duger

Quote from: PanTau on 22. Máj , 2011, 19:03:49
Pani neviete o je s mojim PC ked pise toto: ?

Inskrukcia "0x7c901001b" odkazuje v pamati na "0x01f91f14" . Pama nemoze byt "read".

Kedy ti to napisalo ? hned po štarte PC alebo iba ked si dačo otvoril ? a urobilo to aj po reštarte ?

PanTau

V priebehu prace, nie po starte. Ale niekedy aj pri vypinani.. spravi to obcas. Je to nieco vazne, ci?

Duger

Quote from: PanTau on 22. Máj , 2011, 19:33:14
V priebehu prace, nie po starte. Ale niekedy aj pri vypinani.. spravi to obcas. Je to nieco vazne, ci?

tak je to niečo s ramkami, ale može to byť aj SW chyba ( aktualizacie, systemove knižnice...)
ked maš možnosť skus vymeniť ramky s niekym ( len aby pasovali ) a ked to bude robiť chyba neni v nich, a ked nie maš niečo s ramkami, ale zas to može byť kludne SW.
Kebyže mam ja taky problem postupujem tak že najprv preinštalujem OS, a kebyže ta chyba stale vyskalovala viem že je to HW chyba a idem skušať meniť ramky.