Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

o Guitar Feste

Started by Pitu, 07. Október , 2005, 06:08:15

Pitu, nerozmyslal si nad tym zapojit do tohto projektu aj nejakych kvalitnych basgitaristov?? aj to su predsa gitaristi a mnoho ludi by ich uvitalo...ja len tak sa pytam

Pitu

Určite, ale potom až ďalšie akcie. Mám tiež slabosť aj na dobrých basákov, tak možno nejakí budú už behom budúceho roka a určite na Guitarfeste 2007, keď všetko vyjde ok budúci rok.

Pitu

Takže ešte raz oficiálne informujem, že
1/ v sobotu vystúpi aj Persona Grata, takže si ich konečne môžem pozrieť naživo aj ja (aj keď video som videl). :)
2/ festival najpravdepodobnejšie bude v Babylone - letnom pavilóne v Inchebe vedža haly C. Priestor pôjdem omrknúť vo štvrtok, aj keď sa vraj bude kultivovať ešte, dá sa dlažba (teraz je tam štrk) a sedenie. Festival získa trochu aj nádych letných akcií.
3/ možno bude aj afterparty po skončení v malom Babylone. Zatiaž sa ma na to nepýtajte, ešte je to v jednaní.

swordy

volaaako nevidim Fera Griglaka:( nedojde??

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Pitu

Fero Griglák možno nabudúce, dal prednosť lukratívnejším projektom počas volebnej kampane. :)

pitu napísal:
QuoteFero Griglák možno nabudúce, dal prednosť lukratívnejším projektom počas volebnej kampane. :)
Fuj.To by ma naštval.

pista58

chleba nieje za usmev:S
o-yep sro

pista58 napísal:
Quotechleba nieje za usmev:S
Vo volebnej kampani JE.

to vazne Griglak robi taketo nieco? a pre ktoru stranu ?

ff

To,že ideš hrať na predvolebný míting ešte neznamená že sa stotožnuješ s programom tej strany.Je to len kšeft.

vlado hudec napísal:
Quoteto vazne Griglak robi taketo nieco? a pre ktoru stranu ?
To je jedno pre ktoru.Mne sa hnusi,ked sa hudobnici zapredavaju politikom.A argument: \"je to biznis ako každy iny\",v tomto pripade neberiem

ffamp napísal:
QuoteTo,že ideš hrať na predvolebný míting ešte neznamená že sa stotožnuješ s programom tej strany.Je to len kšeft.
Ale Fero,ked za prachy vylepia tvoj portret na detsky nočnik,tiež neznamena,že don s....š.Ale maš foto na šerbli.A          ........na tuto temu.Vymazal som to škarede slovo.

Naposledy upravil rudy, : 20.05.2006 o 06:58

Naposledy upravil rudy, : 20.05.2006 o 06:59

ff

Každý má na to svoj pohžad.

pista58

ffamp napísal:
QuoteTo,že ideš hrať na predvolebný míting ešte neznamená že sa stotožnuješ s programom tej strany.Je to len kšeft.

presne tak.otazne je,ci to tej kapele za to vzdy stoji,kedze ludia maju na umelcov hrajucich pre politicke strany nie vzdy prijemny nazor.

Naposledy upravil pista58, : 19.05.2006 o 18:29
o-yep sro