Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

...pokec okolo festu

Started by Martinlm, 07. Október , 2005, 12:16:00

Jimi Cimbala

...ale musi byt cierne!... o tom ziadna debata....:)

Locksmith

vidim ze som ta jimi dobre odhadol.
a ty pitu, ty mas ake poziadavky na seba? nejaka specialna vybava satne napriklad? bol by to zaujimavy paradox keby si mal na organizatora nejake nesplnitelne poziadavky.

Naposledy upravil locksmith, : 29.05.2006 o 22:14

Pitu

iggy napísal:
Quotepitu napísal:
QuoteOk teda. Jimi chcel čierne ale zakrvavené uteráky. Inými sa vraj neutiera. Tak teraz rozmýšžam z akého zdroja by tá krv mohla byť. :)
mozem poskytnut utierku, co nou zabijam komare :lol:

Ty si tiež nejaký drsňák. :evil:  Zabíjaš čiernymi utierkami komáre?? ;)

locksmith napísal:
Quotevidim ze som ta jimi dobre odhadol.
a ty pitu, ty mas ake poziadavky na seba? nejaka specialna vybava satne napriklad? bol by to zaujimavy paradox keby si mal na organizatora nejake nesplnitelne poziadavky.

Naposledy upravil locksmith, : 29.05.2006 o 22:14

:lol: Neviem, žeby samostatné pódium, aby som sa nemusel deliť s ostatnými?  :whistle:

Iggy

pitu napísal:
QuoteZabíjaš čiernymi utierkami komáre?? ;)
no nie uplne ciernymi, ale takymi scernalymi, co sa dlho neprali  :laugh: ale isto sa to da doladit do uplnej ciernej, aby bol jimi spoko :silly:
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Kto bude hladny na guit.fest.- rastisovy do mrazničky. Ma ju plnu parkov.A ma aj horčicu./nemusite si nosit./

Locksmith

s bliziacim sa datumom musim konstatovat ze sa strasne TESIM:woohoo:

ondro

aj ja,ak vsetko dobre dopadne,zajtra mam poslednu skusku tento semester ;) bude pekna odmena v podobe dobrej muzicky

iMbUS

napodobne..ak vsetko vyjde v piatok mam novy fotak, tak bude mat premieru :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

iMbUS napísal:
Quotenapodobne..ak vsetko vyjde v piatok mam novy fotak, tak bude mat premieru :)
No ak budu tie fotky ako z \"piva\",tak..........

telcontar

Chlapi aj ja sa velmi tesim, ale tak to vyzera ze choroba mi prekazi zazitok z dobrej muzicky.... :( :\'(
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Pitu

telcontar - treba sa rýchlo vykurírovať. ;)
Imbus - len pekne pocvakaj čo najviac, hádam z toho niečo vyjde. ;) Budem tam mať aj iných fotografov, ale zídu sa fotky.

iMbUS

rudy napísal:
QuoteiMbUS napísal:
Quotenapodobne..ak vsetko vyjde v piatok mam novy fotak, tak bude mat premieru :)
No ak budu tie fotky ako z \"piva\",tak..........
:evil: :evil:
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

depesak

Precital som si program a zistil som, ze workshop o vyrobe gitar bude robit Milos Klas. Ja teda nechcem prudit, ale preco prave Milos? Nenajde sa niekto, kto je seriozny a doveryhodny?

pista58

niekde na fore sa nachadzaju polemiky ze ci tam pri svojom pristupe vobec dojde.
o-yep sro

Pitu

depesak - nabudúce budeš robiť dúfam seminár aj ty. ;) Ok?

Miloš Klas musí toho veža postíhať do soboty. :) Uvidíme.
On nie je zlý ako výrobca, len úplne serie na zákazníka. Neváži si ho, ako je zrejmé z jeho chovania. Bude treba, aby nastala vežká zmena v jeho myslení. ;)