Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Bruno Urban

Started by pasqual, 13. Február , 2006, 19:14:08

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

brko

neboj . oprska ju zub casu a bude aj pre teba spoko

mozno ten abalon je tam navyse

sevo

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

cubo

fajne lespoly, skoro ako ten moj  :drink:

sevo

Quote from: cubo on 24. Január , 2012, 13:38:30
fajne lespoly, skoro ako ten moj  :drink:

jj ten tvoj je paradny :drink:
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

Branko

Dnes som skusal dve UPGcky.

Ide o custom modely, tvarovo klasicka rockova gitara ala Jackson/Ibanez. Musim uznat, ze kvalita Brunovych nastrojov je velmi velmi vysoka. Pre mna tieto dve gitary patria do mojej TOP5 rockovo-metalovych gitar (vratane Musicman JP, Ibanez Jcustom, Suhr a Carvin) s dvoma HB, ktore som kedy skusal a ktore mi uplne vyhovovali. Aj ked ide o custom vyrobok (zrejme som sa stotoznil s majitelovymi poziadavkami, co sa tyka krku, rozlozenia potakov, atd... ), tak vsetko mi sedelo do bodky.

Jednoducho jedna z tych gitar, ktore clovek chyti a neni co riesit. Absolutne nic.

PS: Kent Armstrong snimace su uber zle.

kaolko

kde si nechal blackmachine v tom top 5 liste?

Branko

Quote from: kaolko on 01. Marec , 2013, 23:02:46
kde si nechal blackmachine v tom top 5 liste?
Tu som neskusal.  :laugh:

styrioci

Quote from: Branko on 01. Marec , 2013, 23:03:04
Tu som neskusal.  :laugh:
este dva roky dozadu by si pol fora vyvrazdil za to, ze je to najsamsuper gitara  ;D

Branko

Quote from: styrioci on 01. Marec , 2013, 23:14:13
este dva roky dozadu by si pol fora vyvrazdil za to, ze je to najsamsuper gitara  ;D
Urcite je, tomu verim. :)

Branko

Hlavne sa mi na tej UPG pacilo to, ze sa fasa dobre solovalo. Nic nezdechynalo, fajn feeling sa dal "robit", proste mi sadla ta gitara, asi najviac zo vsetkych "metaloviek". :)

ondreee

skusal si tie chodelkove gitarky? :-)

Branko

Quote from: ondreee on 02. Marec , 2013, 13:12:37
skusal si tie chodelkove gitarky? :-)
nie nie, nieco podobne ale :)

kaolko

necrobump neviete ci sa urban este venuje nastavovaniu gitar?
potrebujem zbrusit kamen na kobyle lebo tam nesedi hruba struna + vyriesit nulty prazec a trochu to zosteluvat.

pripadne ci je niekto v BA co nerobi len standardne nastavenie krku a podobne srany

Vladis

Ci urban na to bude ochotny, to neviem, ale neuszer by to mohol vediet vyriesit, mam s nim dobre skusenosti. Kedysi mi aj urban robil dake nastavovania, tiez vybornu pracu odviedol