Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Mac problematika HDD - Particie alebo 2 disky

Started by Yaro, 07. Jún , 2012, 08:37:38

Yaro

Ak tu uz taka komplexna tema existuje tak ma premazte, ale zda sa mi, ze nie.

Mna by zaujimalo, ak su tu uzivatelia s Macmi, ci rovnako ako je to pri PC je dobre mat dva disky. Na jednom systém a na druhom zvukove banky a podobne? Ak ano, ako sa vytvara virtualny disk, resp. rozdeluje existujuci?
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

temo

Quote from: Yaro on 07. Jún , 2012, 08:37:38

Mna by zaujimalo, ak su tu uzivatelia s Macmi, ci rovnako ako je to pri PC je dobre mat dva disky. Na jednom systém a na druhom zvukove banky a podobne? Ak ano, ako sa vytvara virtualny disk, resp. rozdeluje existujuci?
disk rozdelíš pomocou DiskUtility
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semish

Quote from: Yaro on 07. Jún , 2012, 08:37:38

Ak len disk rozdelis na dve particie, tak tie data su stale len na jednom disku. Idealne je mat fyzicky dva harddisky.

mario bross

Zmenil som nazov temy. hento bolo nic hovoriace

Juraj_T

neviem aky mas mac, ale v pro sa da vymenit cd mechanika za dalsi disk

Yaro

Quote from: Juraj_T on 07. Jún , 2012, 10:10:26
neviem aky mas mac, ale v pro sa da vymenit cd mechanika za dalsi disk
Da sa to aj v MacBook Pro?
Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string

kubog

Yaro

kubog

V macoch sa nevyznam, myslel som ze to je to iste  :blush:

Yaro

Quote from: mario bross on 07. Jún , 2012, 09:26:07
Zmenil som nazov temy. hento bolo nic hovoriace
Temu som myslel tak vseobecne, ak ma ktokolvek nejaky dotaz na Mac. Teraz sa budu zase majitelia diskov SSD citit odstrceni.  :drink:

majso

Juraj_T

Quote from: Yaro on 08. Jún , 2012, 10:30:33
Da sa to aj v MacBook Pro?

prepac, nevsimol som si to, ano v mac book pro sa to da.

homar

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

Yaro

Mam to vsetko na jednom SSD a stiha v pohode.