Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

notebook/laptop na FL studio a sony vegas

Started by kmotor corleone, 01. Apríl , 2012, 21:18:55

Iggy

nebude tiez zalezat na tom, aka trieda to je? mne to tak logicky vyjde, ze stredna trieda bude mat najvacsiu spolahlivost a je to asi to, co nakupuju firmy pre zamestnancov (priklad od 4oci). logicky preto, lebo kedze je tam najvacsi predaj, tak keby sa to kazilo, ad 1 to ovplyvni tuto cielovu skupinu a v druhej generacii by mohli odist od znacky a ad 2 by boli prilis velke vydavky spojene s reklamaciami.

lenze tu nas to az tak netrapi, lebo ideme viac-menej po vysokovykonovom highende. tam sa cielovka sprava uplne inac - nakupuje skor s pohladom na vykonove parametre a spolahlivost riesi len velmi pocitovo, kedze sa ide po novej technologii, kde to nema byt ako overene. takze by som povedal, ze budu kazovejsie, co ale predajcovi kriticky nevadi, pretoze predajca si naklady spojene s reklamaciou pokryje vo vyssej cene a cielovka s tym nic moc nenarobi.

ci zle uvazujem?
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

styrioci

Quote from: Iggy on 04. December , 2012, 17:11:56
lenze tu nas to az tak netrapi, lebo ideme viac-menej po vysokovykonovom highende.
to je ktore? lebo sa debata tocila o consumer lowendoch do 600E, az kym sa debata nezvrtla thinkpady v business triede

kmotor corleone

RED DEBILS

cubo

styrioci

pokial to ma byt na pracu, tak by som sa tiez drzal zatial tej 7cky, inac disk mohol  byt 7200rpm

Semish

Quote from: cubo on 29. Január , 2013, 18:07:52
vyzera to fajn az na ten windoze 8... myslim ze 7micka je lepsia celkovo :drink:

V com je lepsia?

georgik

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER

styrioci

Semish

Na vlastnych pocitacoch pouzivam Win8 a k tomu www.startisback.com, je to pre mna osobne uplne super vyhovujuca kombinacia, spravanie OS je ako Win7 s rychlostou Win8 ktore su uplne jasne najrychlesie Windows ever .