Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Robert Neuser

Started by Dorian, 11. Január , 2006, 22:54:53

bruno

Ahoj Roberto.
U Neusera som sa neucil ale robil som prenho lakovanie urcity cas na vlastnu zivnost ako vyrobca gitar.
      Bruno Urban.

Marshall

no tak gitaru mam doma a musim povedat, ze som maximalne spokojny. p. Neuszer ma zlate ruky :) klobuk dole, je to majster svojho odboru. gitara hra ovela lepsie ako predtym. je super zostelovana, prazce su dokonale urobene.

Naposledy upravil Marshall, : 22.08.2006 o 11:08

Blondyn

Ahoj

Napisem, ze od firmi NEUSER ( nie Robert Neuser) v Modrej, kde Robert bol v tom case uz len zamestnanec, som vlastnil dva nastroje.
4 strunovu aktyvku osabenu elektronikou BECK z BA, a neskor som si nechal vyhotovit 5-strunovu aktyvku osadenu Slapakom.
4ka bola a stale je vyborny nastroj s nadhernym modernym zvukom, zial co je smutne uz ju nevlastnim :blush: . Druhy nastroj bol o niecom inom, neyisiel a vobec nehral, aj ked sa stal odrazovim mostikom pre novy model NEUSER basses \"C-club\" nebol som nim nadseny. Pekny na pohlad, ale zvuk nic. Neskor som Slapakovu elektroniku vymenil za BECK po predoslich pozitivnych skusenostiach, ale nepomohlo. Teraz sa nastroj snazim predat uz vyse roka v Londyne, stale cakam. Ak sa pozriem na historiju NEUSER, kym to bolo v Robertovych rukach ( inac robert je povodom z KEZMARKU), islo vsetko fajn. Ked sa firma dostala do inych ruk, islo to dole vodou. A co viem z poslednych informacii, mozno s mylim alebo som zle pocul, firma zkrachovala. Budem rad ak nie, nezamestnanost nieje pozitivum. Takze ak NEUSER tak uz len ROBERT NEUSER, je to sikovny clovek, raz ho uz niekto pomenoval je to \"Bohem\".;)
Pre zaujimavost, nastroje Neuser su povacsine moderneho razenia, neocakavajte nieco ako VINTAGE styl.

BrokenWings

Chalani?
Neviete mi povedat ,kolko by ma vyslo u pana Neuzsera kompletne zostelovanie gitary (bez akehokolvek preprazcovania a podobne) ?
Piste aj sukromne spravy.
Dik.
Ako najdem nejaku dielnu,pripadne zbernu  p.Roberta Neuzsera ?(niesom z BA)

Milos1

Od okolo 1000, podla toho ci bude treba volaco prebrusovat (kamene, prazce). Ale urcite budes spokojny, ja vzdy som. A to za nim chodim uz ako do hudobnej.
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

BrokenWings

Tisicka je dost :( ,ale bol by som rad aby bolo vsetko na poriadku.
Dik za info.

cutaj

za zostelovacku  je tisicka tiez dost , zalezi co tam treba robit  , ale to vychadza u ostarnych gitararov praca za tisic na cely den  :'(

Milos1

Keď sa nastavuje len výška strún, sklon krku, oktávy a doladí, tak je to menej.
Však treba mu zavolať a spýtať sa, za to nič nedáš:
Robert Neuzser: 0904507902
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

exhumer

Ja myslim, ze to bude menej sak mne preprazcoval a nastavil gitaru aj s vybrusenim zbytocneho laku z pod krku za 2600,- takze nastavovanie asi nebude drahe(ak tam nebude brusit prazce).
WEIRD THRASH

lacrosse

ja som mu teraz volal...a nejak sme sa zhodly ze taky priemer za preprazcovanie je zhruba 2000...co je dobra cena...a ked to vie dobre spravit(ako citam)...neni o com....
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

lacrosse

:sos: :sos: :sos: mam problem :sos: :sos: :sos: zajtra mam doniest panovi nojzerovi gitaru...ale newem kam..povedal ze na nejaku tovariensku alebo taku nejaku 14..a do nejakeho studia..neviete niekdo blizsie kam presne..dik

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

shanike

Quote from: lacrosse on 30. Júl , 2007, 20:27:27
:sos: :sos: :sos: mam problem :sos: :sos: :sos: zajtra mam doniest panovi nojzerovi gitaru...ale newem kam..povedal ze na nejaku tovariensku alebo taku nejaku 14..a do nejakeho studia..neviete niekdo blizsie kam presne..dik

na mape chod tam, kde je cierny krizik (pre zoom klikni na obrazok pravym > view image)... ak sa aspon trochu vyznas v blave, nebude to problem najst....
PS: chod od dostojevskeho, lebo od autobusovej stanice je ulica uzavreta... vchod do budovy je presne oproti restike s velkym billboardom, na vratnici povedz tetuske, ze ides za neuserom.
krizik je len orientacne

lacrosse

Quote from: shanike on 30. Júl , 2007, 20:46:51

na mape chod tam, kde je cierny krizik (pre zoom klikni na obrazok pravym > view image)... ak sa aspon trochu vyznas v blave, nebude to problem najst....
PS: chod od dostojevskeho, lebo od autobusovej stanice je ulica uzavreta... vchod do budovy je presne oproti restike s velkym billboardom, na vratnici povedz tetuske, ze ides za neuserom.
ato je nejake studio

www.mkmb.sk/adamnoska

shanike

vsak hej, studio orientalneho tanca, uz som zabudol, ako sa to vola... je to na 1. poschodi

Zuzka

Stutio Mafra. Hej, mne hned tiez teta vysvetlila cestu, ked mi videla na pleci gitaru ;). Inak ako vides zo stanice, tak pojdes do lava a cez hlavnu cestu prejdes. Potom opat dolava k takemu nadchodu a tam je taky plot. Jeden diel plota tam chyba, tade vojdes na Tovarensku. Uvidis to aj na tabulke na nejakej budove. A potom uz len pojdes a najdes cislo 14. Je to lahke, ja som tam trafila, aj ked v BA nebyvam a nikdy som tam v blizkosti nebola ;).
Suit up! I'ts gonna be legendary.