Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Katove gitary

Started by kato, 26. September , 2007, 19:48:49

kato

Quote from: Branko on 19. September , 2013, 14:27:21
Posli, spravim podrobny test, s poriadnymi fotkami a dam na forum. :)
Nepotrebujem reklamu ani testy, ja som spokojny a aj ty co na to doteraz hrali .Robil som to pre seba pre potesenie ale hra to tak super ze to asi predam .Na co je maliarovi pekny obraz ked ho nikomu neukaze?A este k tym testo v TN je vela schopnych gitaristov ci uz profesionalov alebo guitar nadsencov ktori vedia ohodnotit co je zle a o dobre,ale inac dakujem za ochotu.

Branko

Quote from: kato on 19. September , 2013, 14:37:05
...Na co je maliarovi pekny obraz ked ho nikomu neukaze?...
Krasne si to napisal, ale tuto vetu si nepochopil.  :drink: OK, nech sa dari.

Pitu

Quote from: Branko on 19. September , 2013, 14:27:21
Posli, spravim podrobny test, s poriadnymi fotkami a dam na forum. :)

Hocijaké testy z gitarovej oblasti, keď urobíš v normálnej forme s ukážkami a fotkami, mi pošli a zavesíme to na portál. ;)

Branko

Quote from: Pitu on 19. September , 2013, 15:20:58
Hocijaké testy z gitarovej oblasti, keď urobíš v normálnej forme s ukážkami a fotkami, mi pošli a zavesíme to na portál. ;)
Hocijake nie, konkretne ano, ak bude dana vec dostupna a ak bude zaujem robit test na nu. Kazdopadne vdaka za ochotu.  :zdar:

rastis

Quote from: Branko on 19. September , 2013, 15:11:49

Kato ma zmysel pre humor sebevlastny :) gitary robi, lebo je to jeho oblubeny konicek a ambicie ohladne slavy nema pravdepodobne ziadne :)

Branko

Quote from: rastis on 19. September , 2013, 15:42:23
Kato ma zmysel pre humor sebevlastny :) gitary robi, lebo je to jeho oblubeny konicek a ambicie ohladne slavy nema pravdepodobne ziadne :)
Tu nikto nehovori o nejakej slave a podobne... Neviem, ci rozmyslate a citate, ale aj napriek pociasiu to skuste pochopit, ze nejde o nic ine, len o prezentaciu nastroja ked je dobry. Mna by celkom sralo, ze som vyrobil fajnove auto a nikto o nom nevie, az na par mojich kamosov v mojom okoli. Tu nejde o slavu, ani o penaaaaze. :)

Ked to hra super, preco sa o to nepodelit s ostatnymi cez kvalitne ukazky a kvalitne fotky, nez takto pofotit par zbytocnych fotiek a povedat, ze to hra super.  ;D Vsak sme na fore, nie? Gitarovom. Aj ked to tak pomaly nevyzera.

Branko

Lebo kebyze vidim poriadne fotky a aspon nejaku ukazku, tak ma ten produkt nejakym sposobom chyti a zacnem sa onho zaujimat viac. Takto o par dni ani nebudem vediet o nejakom Katovi a jeho gitarach, akurat iba takto, ze tu raz za polrok hodi nieco, co nema pre gitarovu verejnost zmysel. :)

styrioci

vsak kup, urob fotky, ukazky a ked to bude dobre, tak este aj so ziskom predas  ;D

rastis

Quote from: Branko on 19. September , 2013, 15:53:54
... akurat iba takto, ze tu raz za polrok hodi nieco, co nema pre gitarovu verejnost zmysel. :)

pravidelne sem Majo Fero napise, ze fajn... ja mam od Kata gitaru, Pitu ma od neho gitaru, Joe ma tusim tiez... takze nejaky zmysel pre slovensku gitarovu verejnost to asi ma  :neviem:

ondreee

Quote from: Branko on 19. September , 2013, 15:11:49
Citácia: kato  Dnes v 14:37:05
...Na co je maliarovi pekny obraz ked ho nikomu neukaze?...

Branko nic v zlom ale zrejme si tu vetu nepochopil ty :-)

Branko

Quote from: ondreee on 19. September , 2013, 17:29:00
Branko nic v zlom ale zrejme si tu vetu nepochopil ty :-)
Tak potom pardon, ked sa tu snazim propagovat vyborne Katove gitary. :)

Pitu

Quote from: rastis on 19. September , 2013, 16:43:02
pravidelne sem Majo Fero napise, ze fajn... ja mam od Kata gitaru, Pitu ma od neho gitaru, Joe ma tusim tiez... takze nejaky zmysel pre slovensku gitarovu verejnost to asi ma  :neviem:

presne tak.

bito

Quote from: rastis on 19. September , 2013, 16:43:02
aj ja mam jednu  :blush:

Dafteaux

kato