Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Rudo Sivčák Soller Guitars

Started by guitman, 19. Február , 2004, 10:32:09

pelko

to mi príde jak keby progáč zadelil že prečo ženské teraz nemajú chlpaté pazuchy, že vyzerajú jak lacné štetky  :evil:

RobG

ale no tak...šak sa bavíme o estetickej stránke teraz, nie o zvukovej. Mne by sa to tam tiež páčilo. Mám rád, keď hmatník vypadá akoby v bielom rámčeku..v podstate je to ale celé aj tak jedno..fender nemá žaidny binding na hmatníku...

styrioci

ja som to popravde nevidel na ziadnej modernej gitare

kaolko

ani ja som to nevidel na ziadnej modernej gitare a to sa bavime kludne aj o takych co kostuju aj 4000usd :) tiez by som to tam nechcel pride mi to uplne zbytocne, nehovoriac o tom ze az to chce cloek preprazcovat je to ostara s tou robotou

RobG

Mne sa to zas páči a ak by som si niekedy dal robiť gitaru, dal by som si to urobiť niečo na spôsob Mark K....

hyenik

Vypada super, zelenina je (z)drava :)
aspon uz nemusis vysvetlovat co delas s tema deseti stejnyma ibanezkama :)

a tak trochu hozena rukavice tem obvyklym kecum, ze slovenske (potazmo ceske) veci stoji za prd a nikdy se nevyrovnaji tem "skutecnym" znackam.

proghopik

Quote from: RobG on 02. Október , 2013, 10:37:57
ale no tak...šak sa bavíme o estetickej stránke teraz, nie o zvukovej. Mne by sa to tam tiež páčilo. Mám rád, keď hmatník vypadá akoby v bielom rámčeku..v podstate je to ale celé aj tak jedno..fender nemá žaidny binding na hmatníku...

Presne tak, mne to tiez pride estetickejsie, ked tam nie su hroty prazcov len tak volne na kraji hmatniku, to je cele.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

garde

chalani viem je to o osobných preferenciách, ale mám pocit že Semish by nechcel renesančné dielo, ale skôr funkčné dielo
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

proghopik

Quote from: garde on 02. Október , 2013, 13:20:32
chalani viem je to o osobných preferenciách, ale mám pocit že Semish by nechcel renesančné dielo, ale skôr funkčné dielo

Ved prave tie zakryte kraje prazcov su prave aj vecou funkcnosti, kedze je to podla mna prijemnejsie na dotyk a navyse na lacnejsich gitarach mozu byt casto tie hroty prazcov aj trochu ostre a vadia pri hre, co ale samozrejme asi neplati zrovna pri tejto gitare.  :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

garde

Progi drhnúce pražce som videl naposledy na gitare za 149 Eur,-
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

Semish

Quote from: proghoper on 02. Október , 2013, 13:23:32
Ved prave tie zakryte kraje prazcov su prave aj vecou funkcnosti, kedze je to podla mna prijemnejsie na dotyk a navyse na lacnejsich gitarach mozu byt casto tie hroty prazcov aj trochu ostre a vadia pri hre, co ale samozrejme asi neplati zrovna pri tejto gitare.  :)

Na tej gitare nic take nehrozi, nic nezavadzia a vobec mi na tom nevadili tie prazce (ani sa mi tie nibs moc nepacia), takto je to super ako to je spravene.

bubucci

Tak to si zkus nekdy neco jak je PRS a nebo Musicman :evil: tak je dokonceni prazcu perfektni. A nebo treba J-customy, ty su tim povestne, to ti moze Semish urcite potvrdit.

Na druhu stranu jsem kupoval pred cca 3 tydny Ibanez JPM a byla preprazcovana od Sivcaka a popravde jsem si musel nechat ty konce spravit od naseho mistniho kytarare, protoze byly trochu ostrejsi a mely velky uhel a podle jeho povesti tady jsem cekal lepsi praci nez to, co jsem videl na indonezskem LTD :( Mozna uz su rozmlsany a mel bych zacat hrat na Gibsny, aby ma to preslo  ;D
negibson, lacne napodobeniny, domorobo...

Semish

A taketo video mi prislo :), je to pocut ako ta gitara hra, este raz dakujem vsetkym ktori toto maju na svedomi :) :

https://www.youtube.com/watch?v=8bnnHRbJO6A&feature=youtu.be

Branko

Fajne grcavy zvuk ma ta gitara/tie snimace. :)