Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Poradte pri vybere boxu

Started by gmayo, 24. Január , 2014, 19:38:06

garde

plánuješ neskôr kúpu lampovej hlavy?
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

gmayo

fuuu no tazka otazka vsetko je mozne
Charvel desolation dx-1 soloist transparent black
Randall RG1003

garde

vieš keď sa tak pýtaš či ten Harley Benton s Vintage reprami že aký je, ako ten box ti určite poslúži dobre aj s tranzistorovou hlavou, len možno nevyniknú všetky jeho vlastnosti, preto si myslím že, k tranzistorovej hlave si môžeš kúpiť kľudne aj niečo lacnejšie a nemusí to byť Randall

uvažoval si aj nad niečim jazdeným?

gmayo

nezormyslal zeby som nieco kukol vpodtate ja som mal v plane http://kytary.cz/randall-rg212e/HN134686/ je to bedna presne k tej hlave urcena alebo este 1x12 http://kytary.cz/randall-rd112/HN134712/
Randall RG1003

styrioci

Quote from: gmayo on 25. Január , 2014, 10:42:54
alebo este 1x12 http://kytary.cz/randall-rd112/HN134712/
z tejto bedne su 2 varianty hento s nejakym pofidernym reprakom a s celestion v30, isiel by som do varianty s v30

gmayo

ale tu verziu s v30 neviem na slovenskej stranke najst
Randall RG1003

garde

vieš tá hlava je na šírku 63cm a ten 112 box 47cm  to nebude bohvieako vyzerať

druhá vec je že napr. 412" z bazáru a v úplnom poriadku kúpiš v pohode do 150,- Eur a keď to nedajbože odvlečieš do skúšobne tak sa v kapele určite lepšie presadíš  ako 112", 212" už môže byť v pohode.

napríklad v skúšobni 15W lampa na 412" box to s hlasitosťou v pohode stíha.  

gmayo

ja som pisal ze to chcem na doma v kapele uz nebudem hrat neni cas nato co je skoda  :angry:
Randall RG1003

gmayo

Randall RG1003

garde

to si myslíš teraz, ale aj tak, v takomto prípade by som v prvom rade by som minimalizoval náklady

pelko

Radšej by som hrával na kompe s lampovým preampom než bych mal hrávať na hociakej 1x12. Keď už kompromis, tak 2x12...

PanTau

Quote from: pelko on 25. Január , 2014, 11:35:13
Radšej by som hrával na kompe s lampovým preampom než bych mal hrávať na hociakej 1x12. Keď už kompromis, tak 2x12...

Vacsiu blbost som este nepocul  :-\   neviem preco by mala byt 1x12 zla. V tom pripade :-\ su kombisti s 1x12 uplne na picu   :-\ ;D

pelko

Ak by si si všimol čo chlapec chce kupovať, tak zistíš že nejde hrať blúziky od srdiečka ani nič podobné.
A pri higaine je 1x12 jak auto s litrovým motorom... Odvezie, ale radosť žiadna. Ale proti gustu

PanTau

Vsimol a aj tak si myslim, ze je to ok s 1x12 a pocit s ampu je vzdy lepsi ako hrat do PC.  Hral som uz aj na malych boxoch a velmi by si sa cudoval ako to hralo  ;)

pelko

Ja ti neviem, hral som na kope malých bedničiek, sám mám jednu presnú kópiu CAE (väčšia bogner cube), ale že by ma natom bavilo hrať to ani náhodou. Stále sa bavíme o higaine. Pri iných štýloch je to o inom. Na nahrávanie fajn, na hranie pre radosť, not so much...

Ale zase na druhej strane, určite radšej dobrú 1x12 ako papierovú väčšiu bednu