Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Overclock

Started by Bhlokvva, 25. Jún , 2013, 16:20:57

Bhlokvva

Hosi, vysvetlim. Mame zatial 3 veci a to je malo na to, aby sme to riesili v riadnom studiu. A tiez to nie je zadarmo, aj keby len bicie. Basa hra tak ako hra preto, lebo je to zamer a tak sa mi to paci. Co sa tyka jej zvuku, nie som s nim uplne spokojny ani ja. Su to simulacie a neviem si  poradit s kompresiou. Este som nenasiel multiband, co by mi urobil to, co treba. Dalsie veci uz budem tocit z linky aparatu. Viem, ze by sa to dalo naklikat a mixnut za danych podmienok aj lepsie, ale som na to v ramci kapely v podstate sam a furt nemam dostatocne know-how, o case studovat zvukarinu na slusnej urovni ani nehovorim. Samozrejme, ze z toho chcem vytlct max kvalitu, ale musim aj do rboty chodit, obcas aj na vzduch a ine ludske aktivity pachat... Preto sa nehram na frajera, ze aha, poserte sa, ale skor prosim  o konstruktivne konkretne rady. Len ono je to tazke, lebo kazdy jeden z vas by to mixol podla seba a nie podla mna...
Aky je rozdiel medzi vranou?

Branko

Quote from: Bhlokvva on 05. Marec , 2014, 13:14:06
... prosim  o konstruktivne konkretne rady. Len ono je to tazke, lebo kazdy jeden z vas by to mixol podla seba a nie podla mna...
Na predchadzajucej strane ich mas viac. :)

Yugi00

Seriozne ludia na akych šuštibudkach ste si to pustali?  ;D Ved je to uplne v pohode nahravka. Ma to sice nejake nedostatky ale nie je to vobec zle oproti 99% veciam z Bandzone ktore su aj priam zo studii
Im a little princess

Bhlokvva

Quote from: Yugi00 on 05. Marec , 2014, 20:02:38
Ved je to uplne v pohode nahravka. Ma to sice nejake nedostatky ale nie je to vobec zle oproti 99% veciam z Bandzone ktore su aj priam zo studii

:drink:

rastis

Quote from: Yugi00 on 05. Marec , 2014, 20:02:38
Seriozne ludia na akych šuštibudkach ste si to pustali?  ;D Ved je to uplne v pohode nahravka. Ma to sice nejake nedostatky ale nie je to vobec zle oproti 99% veciam z Bandzone ktore su aj priam zo studii

vsak napisane veci neboli ani zjeb, ani nic zasadne ...

Bhlokvva

A teraz ma tak dodatocne napadlo, ze som zabudol oznamit, ze su tam vsade pouzite moje vlastne impulzy. Tusim nikto nezjebal zvuk gitar, tak asi su celkom fajn...  ;D

Bhlokvva

kaolko

Quote from: Bhlokvva on 08. Marec , 2014, 19:04:09
A teraz ma tak dodatocne napadlo, ze som zabudol oznamit, ze su tam vsade pouzite moje vlastne impulzy. Tusim nikto nezjebal zvuk gitar, tak asi su celkom fajn...  ;D

mno.. to bude tym ze ta ukazka ma ovela vacsie problemy ako je zvuk gitary :) napriklad tuto v tej druhej ukazke co si dal ten Loop tak znie ta gitara jak vcelin, bzuci a je aj totalne nahlas  :)

Bhlokvva

Quote from: kaolko on 09. Marec , 2014, 13:59:59
mno.. to bude tym ze ta ukazka ma ovela vacsie problemy ako je zvuk gitary :) napriklad tuto v tej druhej ukazke co si dal ten Loop tak znie ta gitara jak vcelin, bzuci a je aj totalne nahlas  :)

Kaol, kua... Si mi pripomenul, ake som hovado hnusne samolube. Plesk (som is dal facku)! Pri kochani sa svojim vlastnym vkusom som totiz uplne zabudol, ze sa treba chciet podobat na pana Englunda. A ja nemam teraz ani V30, ani SM57, ani nemam rad take metale (to je asi ta najvacsia vada)  :(
Gitara znie ako vcelin... Normalne ze fakt bzuci viac ako Satrianimu? Alebo ako Gildenlowovi na Road Salt? Tak teraz neviem, ci mam nabuduce doniest lyzicu a vyskrabovat z komba med, ci radsej doniest biolit...  :neviem:

Bhlokvva

Chlopi, ak sa niekto z vas nudi v pivnici a pacia sa mu nebodaj nase napady a smer, hlaste sa. Po technickej prestavke ideme chciet pokracovat v existencii. V pripade zaujmu poslem aj rozrobene dalsie veci.
http://bandzone.cz/overclock

rastis

pocuvam ten Bandzone z PC repracikov. nastroje pocujem vsetky, nezneju najblbsie, takze je to asi OK :) celkom ma bavi spevak, ma fajn farbu, aj intonacne je to zaujimave. bavia ma aj tie melodie, aj ked je to asi trochu ta grunge scena z 90tych. ako celok to na mna posobi seriozne a pocuvanie mi robi viac dobre, ako zle :) zachytil som tam pocutelny gitarovy rozladenec, nejaky dvojzvuk vo vysokych polohach vyzeral ako blbo chyteny alebo blbo zostelovane oktavy alebo nieco v tom duchu, uz neviem presne kde to bolo ...

Bhlokvva

Ano, je to stare demo. Je tam kopec chyb, jasne. Tie uz netreba riesit, napady a nalady su nejako zaznamenane a o to islo. Spevak je uz iny, ale tiez dobre pasujuci. Teraz ide len o gitaristu, ktoremu by to nieco povedalo a chcel by robit veci cca tym smerom. Dalsie 3 veci su trochu tvrdsie a miestami progovejsie. Asi som sa povodne nejasne vyjadril. Hladame gitaristu.

rastis