Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Problem so zvukovou kartou..

Started by Ted, 08. Marec , 2014, 13:20:00

Ted

Zdravim..Poskladal som si PC (z pouzitych dielov).Nainstaloval som WIN. XP Profesional a vsetky ovladace na maticnu.Len zvukova blbne..nechce ist zvuk pritom ju PC eviduje a po pripojeni reprakov vyskoci tabulka ze je pripojeny konektor

http://cz.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html#/?div=Detail

Tu su vsetky potrebne informacie o doske..
Epiphone Pro - 1 VS

rastis

hovno su nam platne info o doske, ked mas problem so zvukovkou a ani prt, co je zac.

Ted

AMD hight definition audio device
Epiphone Pro - 1 VS

pelko

tie realtek ovladače z ofic stránky si nainštaloval?

rastis

pici aj s Tebou. predpokladam ze hovoris o doskovej zvukovke ?

ked das nieco prehravat, tak vidis signal na "merakoch" ? kde vsade ? aj na uplnom vystupe z kompu ?

Ted

Epiphone Pro - 1 VS

crespi

Quote from: Ted on 08. Marec , 2014, 13:20:00
Zdravim..Poskladal som si PC (z pouzitych dielov).Nainstaloval som WIN. XP Profesional a vsetky ovladace na maticnu.Len zvukova blbne..nechce ist zvuk pritom ju PC eviduje a po pripojeni reprakov vyskoci tabulka ze je pripojeny konektor

http://cz.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html#/?div=Detail

Tu su vsetky potrebne informacie o doske..

Skus napisat na PC poradnu na www.zive.sk. Inac treba len skusat vsetko krok za krokom. Najprv skontrolovat MB, ci su konektory spravne pripojene. Z brucha len poradim skontrolovat, ci je ta zvukova karta nastavena ako predvolene zvukove zariadenie systemu a ci nemas hlasitost na nule.  :blush:

Ted

Quote from: rastis on 08. Marec , 2014, 13:31:30
pici aj s Tebou. predpokladam ze hovoris o doskovej zvukovke ?

ked das nieco prehravat, tak vidis signal na "merakoch" ? kde vsade ? aj na uplnom vystupe z kompu ?

prosim??
Epiphone Pro - 1 VS

Ted

Quote from: crespi on 08. Marec , 2014, 13:33:33
Skus napisat na PC poradnu na www.zive.sk. Inac treba len skusat vsetko krok za krokom. Najprv skontrolovat MB, ci su konektory spravne pripojene. Z brucha len poradim skontrolovat, ci je ta zvukova karta nastavena ako predvolene zvukove zariadenie systemu a ci nemas hlasitost na nule.  :blush:
vsetko som kontroloval uplne vsetko...
Epiphone Pro - 1 VS

rastis

niekto z nas dvoch bude asi trotel  :blush:

ked das nieco prehravat, tak vacsina prehravacov a  nastavovacov a mixpultikou a podobnych kokotiniek, kde sa robi s hlasitostou ma graficke znazornenie signalu - take tie zelene a zlte a cervene palicky. tam vidis, ci tam akoze signal je, ale von ho nepocujes alebo tam ten sihnal ani nie je. a podla toho sa da spekulovat dalej, co za problem sa asi moze odohravat...

Ted

Quote from: rastis on 08. Marec , 2014, 13:38:21
niekto z nas dvoch bude asi trotel  :blush:

ked das nieco prehravat, tak vacsina prehravacov a  nastavovacov a mixpultikou a podobnych kokotiniek, kde sa robi s hlasitostou ma graficke znazornenie signalu - take tie zelene a zlte a cervene palicky. tam vidis, ci tam akoze signal je, ale von ho nepocujes alebo tam ten sihnal ani nie je. a podla toho sa da spekulovat dalej, co za problem sa asi moze odohravat...
jaj viem co myslis,si mal povedat hned... hej vsetko reaguje ako ma..len nehraje.

Epiphone Pro - 1 VS

rastis

cize aj na uplnom zavere tesne pred vystupom z kompu ten signal vidis a nehraje to ? repraky zapnute, kabel funkcny, vsetko ozaj overene ?

a naopak to funguje ? da sa nahravat cez to dnu ?

mirostrat

take tie zelene a zlte a cervene palicky.  ;D
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka

Ted

Quote from: rastis on 08. Marec , 2014, 13:44:57
cize aj na uplnom zavere tesne pred vystupom z kompu ten signal vidis a nehraje to ? repraky zapnute, kabel funkcny, vsetko ozaj overene ?

a naopak to funguje ? da sa nahravat cez to dnu ?
repraky funkcne lebo napajam na mobil a hraju.ked som dal nahravat tak sa ta zelena ciara vobec nehybala..
Epiphone Pro - 1 VS

styrioci

a pchas tie repraky do spravneho vystupu na zvukovke?  :whistle: