Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

kubog

No a zajtra co teda vy smradi? Ci aspon proghoper kubo63 a ja?  ;D :uff:

PS1984

Jaj chlapi, dockajte ešte, cez týždeň by sa nedalo? Na víkend tu nie som a budúci tiež  :'(
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

Zvukár Andrej

Quote from: PS1984 on 05. Február , 2016, 17:51:42
...cez týždeň by sa nedalo? Na víkend tu nie som a budúci tiež  :'(
Ja takisto.

Zvukár Andrej

Vo štvrtok 21.7. bude vo Flame music bare debata na tému Guitar & Gear http://tootoot.sk/events/57874b1f496c6c06f0d17fe0
Bude pivo aj môj AllWah. Kto má chuť zažiť aspoň jedno menované, bude vítaný.

proghopik

-- voľná diskusia na tému "Analóg vs. digitál"

To je silno rizikovy faktor. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Zvukár Andrej

Quote from: proghopik on 14. Júl , 2016, 20:36:20
-- voľná diskusia na tému "Analóg vs. digitál"

To je silno rizikovy faktor. ;D
A zvlášť s alkoholom!!!
Mne tam chýba ešte Lampa / Tranzistor. ;D

Ale bude pivo, dojdite niekto.

kaolko

to zapojenie multiefektu do lampovej hlavy to vymyslel zas David nejaku debilinu?  ;D

Branko

Vsetky tieto nepodstatne debaty, ktore prebehnu su len zamienkou na pivko.  ;D

Zvukár Andrej

Quote from: Branko on 15. Júl , 2016, 10:30:23
Vsetky tieto nepodstatne debaty, ktore prebehnu su len zamienkou na pivko.  ;D
Veď preto som to dal do: "Na pivo v BA".

A čo, prídete niekto?

mirostrat

chlapci, kto má rád fakt dobré pivo, čapáka, tak náš bývalý gitarista z Cerberusu Miloš alias Micka má super metalový podnik v Pezinku, dá sa tam aj hrať s kapelou, no a poviem Vám, že ja som lepšieho čapáka nepil najmenej 20 rokov, ja teda na pivo nechodím, iba sporadicky, lebo tie čapované patoky sa nedajú chlastať, ale tam som si dal Budvar s dusíkom a také pivo si nedáte nikde v BA, je to na námestí asi v polovici a volá sa to Rocker
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka

killo

pezinok..sak to je na konci sveta !  8)
Captain SEXXX !!

kaolko

ak tam nechodi 93ka tak na to jebem

proghopik

Akoze ist z BA do Pezinka na Budvar? Ked v kazdom druhom podniku v centre BA capuju rozne fajn pivecka z malych pivovarov.  :whistle:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kubog

A tiez tam maju najlepsi hamburger!

mirostrat

Quote from: proghopik on 16. Júl , 2016, 11:37:09
Akoze ist z BA do Pezinka na Budvar? Ked v kazdom druhom podniku v centre BA capuju rozne fajn pivecka z malych pivovarov.  :whistle:
na trhu, na Miletičke je relatívne nový pivovar Komín, kua, že jaké fasa zbehnem tam  pivečko ochutnať, 11-ka 1,80e 12-ka 1,90e, čapoval to akože s dusíkom  :drink:  p*či no šťanka bez bubliniek ala tankové pivo, hnus, otravný čašník, oči furt venku a sleduje každý hlt a furt sa pýta či chutí, to neznášam, tak za hentie patoky mám plechovkový Urpiner 10,12,16-ku v mnoho kusoch, napr. v Bille je v akcii 12-ka za 49c, 16-ka bežne za 69c a tomu hovorím pivo, fakt mi nejde o tie prašule, ale tie čapované splašky sa nedajú chlastat, v prípade núdze sa dá ešte Budvar na Miletičke v OáZE a keďže tu neni téma na držkovú v BA, tak kto chce super držkovú tak na Miletičke vzadu, pri tom novom prerobenom číňanovi je super držková, raz v zime mu do mojej síce tiekol sopel, tak som tam chvíľku nechodil, ale potom som neodolal a zase začal chodiť a je fakt super, treba ísť ráno
http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka