Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Icotechova zostava

Started by icotech852, 21. Marec , 2016, 21:58:52

PanTau

Mne ten aparat zneje hrozne umelo, nemozem si pomoct. Ale moze to byt zlou nahravkou, nastavenim. Je to umele a nekonkretne, nebavilo by mana tomto vobec hrat. Nemas nejaky majk normalny?

rastis

a zase rozladena gitara, to uz naco je dobre  :-\

icotech852

Quote from: PanTau on 21. November , 2016, 23:31:32
Mne ten aparat zneje hrozne umelo, nemozem si pomoct. Ale moze to byt zlou nahravkou, nastavenim. Je to umele a nekonkretne, nebavilo by mana tomto vobec hrat. Nemas nejaky majk normalny?
na nahravke to znie dost zliato a zahuhnane,ale inak s tebou suhlasim.Na cleane hram na nom vyslovene nasilu a ked uz na nom hram tak nejaky punk ci metal,vtedy doda ten zosik brutalitu a dokazem si to uzit.Skvele na nom vyznie napr.Slayer - Undisputed Attitude.

Majk nemam a nemam zaujem ani na nom nic nahravat,kedze v tom nevidim zmysel :)
Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks

icotech852

Quote from: rastis on 21. November , 2016, 23:56:20
a zase rozladena gitara, to uz naco je dobre  :-\
to ma mrzi,asi to bude HarleyBentonom,alebo mojou zlou hrou na gitare.Proste sa nedokazem tej rychlosti presne trafit do tonu.Pravidelne som cvicil pred 20 rokmi,teraz uz na to kaslem.

Druha vec je i ta,ze kedze prerabame tak gitara prechadza roznymi teplotnymi zmenami a dostava dost na drzku.Cely den ju len ladim a zistujem co je zase rozladene,takze sorry.

Chcel som iba ukazat farbu zvuku znacky Ashdown.

BTW,teraz som hral na Code a nasiel skvely zvuk a pozeram - Marshall Bluesbreaker .... paradicka

PanTau

Nemas brata? Nevola sa Stefan?

kaolko

ono vsetky tie simulacie s fancy menami ze mesa boogie a podobne zneju ok dokym si clovek nezahra na skutocny aparat a potom zisti ze vlastne vobec neboli ok

icotech852

Quote from: PanTau on 23. November , 2016, 06:37:32
Nemas brata? Nevola sa Stefan?
nevola :)

icotech852

ako sorry,ale znovu som si zapol ten equalizer a ten zosik mi pride super.Youtube dost zvukovo klame,vsimol som si to i ked som chcel kupovat Marshala DSL15.Na youtube vyznel skvele a nazivo nap... To iste plati aj pre Fender Bassbreaker,na youtube naprd a nazivo bravurne.

Kazdopadne nech vam zvuk vyznie akokolvek,mne vyznie skvele.... a bodka.

Krtko

a bodka znamena, ze tema je chvalabohu konecne vycerpana a treba ju zamknut?  :uff:

RobG

nazivo si na tych Ampoch hral Ty alebo niekto iny ?  lebo nemusi a asi nie je chyba v nich  :drink:

icotech852

Quote from: rastis on 18. November , 2016, 21:02:23
cize mas doma zvuk Mesa Boogie. super, aspon si neminul tolko penazi, ako niektori ini za to davaju  :drink:
pokial chces vediet aky to ma zvuk,tak ti to vysvetli tento pan z Vaderu.Hovori o tom,ze druhy gitarista hra na Ashdown,lebo ten doda Mese inak charakteristicky typ zvuku.

4:00

https://www.youtube.com/watch?v=MGg-uliLsPo

icotech852

ale i ked je to na tvrde riffy dobry zosik,obcas mam toho dost a tuzim po Marshalle,kedze Marshall je moj idol.Preto som sa pytal,ako ludia vnimaju JVM a ci to nie je moc plechove.Verim ze nie a ze Marshall je Marshall a ze ma nesklame.Co musim povedat je to,ze DSL15 ma nadherny clean,to sa mi velmi pacilo.Ashdown nema zly clean,ale ja tuzim po teplom cleane ala Marshall.

proghopik

Marshall ma clean? ;D :evil: (Este povedzme 100w plexiny, pripadne JCM800, ale potom neviem no...)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

icotech852

rastis

osobne by som si to na zaklade tejto ukazky nekupil ...