Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Gitara a deti

Started by karmopolis, 03. Január , 2017, 10:17:29

kaolko

Quote from: Stevino179 on 06. Január , 2017, 13:25:43
japonci tvrdia že na trojročnom dietati už vidno ako bude vyzerať dospele

Japonci tvrdia aj ze zrat hovna je super. A novy trend u nich je dat si ostat nohu od partnerky lebo to je zen.
O okrem toho, oni vyzeraju do 70tky aj tak rovnako a potom zrazu idu k panu.  ;D

kaolko

dik styrioci to som presne hladal.. ale stevo ti napise ze si pozeral moc ' vivracacov mitov'  a ze si 'dotknuti ynternetom a nerozumies energyam'  ;D moja mam kedysi pouzivala pojem 'jeblington' a to totalne sedi  ;D

rastis

ak je niekto presvedceny a evinedntne aj spokojny, ze jeho dieta je na tom rozumovo ako pes, asi je zbytocne dalej diskutovat, vsak  :neviem:

ja neviem, kto je Stanley Coren, ale viem, ze keby tu chcem dalej mlatit prazdnu slamu, za 10 minut vygooglim 3 clanky, ktore spopchybnuju jeho pracu, jeho osobne a aj jeho manzelku, vsak  :neviem: navyse, zda sa, ze sa venuje psom, cize davat do debaty o detskej psychike nazor cloveka, co sa venuje psom je cista kalinakovina  :evil:

styrioci

Quote from: rastis on 06. Január , 2017, 15:09:02
ak je niekto presvedceny a evinedntne aj spokojny, ze jeho dieta je na tom rozumovo ako pes, asi je zbytocne dalej diskutovat, vsak  :neviem:

ja neviem, kto je Stanley Coren, ale viem, ze keby tu chcem dalej mlatit prazdnu slamu, za 10 minut vygooglim 3 clanky, ktore spopchybnuju jeho pracu, jeho osobne a aj jeho manzelku, vsak  :neviem: navyse, zda sa, ze sa venuje psom, cize davat do debaty o detskej psychike nazor cloveka, co sa venuje psom je cista kalinakovina  :evil:
tych studii je daleko viac

RobG

ci posklada alebo neposklada...ked pozeram na psa, vidim psa, ked na moju dceru, vidim svoje dna a svoju krv. Vyrastal som na dedine prezil 4 svojich psov, ktorych som mal rad. Dva rozdielne svety  :drink:

styrioci

Quote from: Stevino179 on 06. Január , 2017, 18:43:31
Ty chceš naozaj styry tvrdit že pes poskladá povedzme primitívnu decku hru kedy vkladáš obrazy do otvorov /bežny decky psychomotoricky test/ , ved už len taka vec ako kresby daj psovy pero do papule a cvič ho 100rokov aby nakreslil domček , bežne trojročne dieta k tomu prida zahradu a celu rodinu a obvykle aj prekvapko navrch, a tých prikladov je milion , hovoríme o edukačných schopnostiach čo je kto schopný sa naučit  , ako viem bežneho psa rozumnejšieho naučíš nejakých max  40povelov , rozoznavat par vecí ............. toto chceš porovnavať
nastuduj si, potom mudruj ;) tych testov ako sa posudzuje inteligencia je viac, rovnako si vedla aj s tymi povelmi.  a logicky asi nebudem testovat toho psa ci zvladne hru na klaviri, ked vidim, ze fyziologicky to neda. ale ako vzdy, maj si svoju pravdu..

KirkHammettWah

Mám 3.5 ročnú neter a vie čo je dobré (AC/DC , Deep Purple , Metallica , Arch Enemy , Trivium) a čo je fujky (RYTMUS , Kollarovci , naša suseda , Kali , Rihanna ...) Vie si jednotlivé zvukové zvukové stopy rozdeliť na zlé a dobré
Podľa mňa od toho 1 roka je dieťa schopné vnímať hudbu ale aj rôzne iné zvukové stopy (štekot psa , mňaukanie mačky , zvuk spláchnutia záchoda atď)  :laugh:

styrioci

Quote from: Stevino179 on 06. Január , 2017, 20:25:36
čo maš Ty ... predpokladam že si chcel chytit stranu Kajovy tak si si zadal údaje do googla
o vycviku psov a ich inteligencii mam cosi nastudovane, frajda je vystudovana veterinarka, o spravani zvierat pisala pracu..take prasa je inteligentne ako 5r decko, ale to tiez nie je pravda, lebo vsak skonci na tanieri ako snicel  ;D

precitaj si o tom Corenovom vyskume napr su tam popisane metody co a ako sa posudzovala inteligencia. 3r decku nedas tiez IQ test pre dospelych. mne sa s tebou natahovat neche

kaolko

ti tie IQ testy davali a zamienali lebo nedokazali rozlustit akym jazykom pises  ;D

styrioci

Quote from: Stevino179 on 06. Január , 2017, 21:05:55
a to myslíš akože vážne toto  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ona asi hodnotí inteligenciu podlatoho  kolko krat je schopne sa zvieratko vykakat na to iste miesto,
ano, mas pravdu  :uff:

rastis

Quote from: styrioci on 06. Január , 2017, 20:54:23...take prasa je inteligentne ako 5r decko...

mozme sa bavit, ze prasa ma inteligenciu porovnatelnu s 5 rocnym dietatom. lenze z toho sa predsa neda spravit opacne rovnitko, ze 5 rocne dieta ma inteligenciu porovnatelnu s prasatom...

"ten cernoch mi je v niecom podobny" NErovna sa "som podobny cernochovi"

styrioci

Quote from: rastis on 06. Január , 2017, 23:12:16
mozme sa bavit, ze prasa ma inteligenciu porovnatelnu s 5 rocnym dietatom. lenze z toho sa predsa neda spravit opacne rovnitko, ze 5 rocne dieta ma inteligenciu porovnatelnu s prasatom...
ja som nic take ani netvrdil. reagoval som na hlasku, ze progacovi sa zda, ze karol prestrelil s porovnanim, ze 3r dieta je inteligencne na tom podobne ako pes na co som ja dal clanok o praci seriozneho psychologa, ktoreho si chcel spochybnovat hned a ze vam sa to nezda, ze jak sa da porovnavat pes s deckom, vsak podla serioznej vedeckej metody "pozriem a vidim" to tak vobec nie je ... ;D (to prasa bolo len pikoska k danej teme)

cim viac maju moji znami deti, tym viac zistujem, ze bavit sa s rodicmi "genialnych" ratolesti na temu deti je ako stat (curat) proti vetru  ;D

rastis

Quote from: styrioci on 06. Január , 2017, 23:38:26... ze karol prestrelil s porovnanim, ze 3r dieta je inteligencne na tom podobne ako pes ...

... no a ja by som suhlasil, ze pes moze mat v nejakych meritkach inteligenciu podobnu dietatu, ale nesuhlasim s tym, ak sa to otoci, ze dieta ma inteligenciu podobnu psovi. a nemyslim, si ze slovickarim... a nehram sa ani na genialne dieta rodica a ani to nie je o tom, ze by ma podobne tvrdenia urazali :)

styrioci

:drink: ja som to bral narovnako, nebral som do uvahy, z ktorej strany sa to porovnava a vzhladom na dalsi vyvin a vyvoj mi to prislo aj nepodstatne

karmopolis

Boze odpust, co som to sposobil :)

:drink: :zdar: