Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pink floyd

Started by , 14. Máj , 2004, 13:29:05

crespi

rastis

mr. redwine

... veru, cele to zachranuje ta stara bedna WEM  ;D
,,a beer a day keeps the doctor away."

proghopik

Cele zle veru. :'(

Inak ale ma to ani nejako nebavilo pozerat popravde, som to narychlo len preklikal.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

brdo prvy

Sak prave  ;)
Keby tam mali navlaceny stary smradlavy hiwatt equipments ,tak by si si to pozrel aj 5x, ze  ;D

proghopik

Nie, nebavia ma. Nevidel som cele ani povodne stare vystupenie. :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kato

epiphonic

Neviem teraz co je vacsia kokotina. Ci riesit na com ti ludia hraju, alebo vobec organizovat takyto tribute niecoho, co uz raz bolo zahrate a zaznamenane  :-\ :-\ :-\
slow riffs / bong hits

PanTau

Sak ked ich to bavi, preco nie.

frakos

Využijem existujúcu tému. Včera bol Roger Waters v Budapešti v MVM-Dome a teda sme tam boli tiež. Hrali známe Floyďácke songy a aj Watersove nejaké. Gitaristu nepoznám, Gilmour-ove gitarové sóla pekne zahral.  Gilmourove partie spievali speváčky a aj tú z Wish you were here kde spieva zároveň so sólom na akustike. Zvuk bol výborný, scéna a celé to predstavenie tiež. Občas sa tam objavili fotky členov Pink Floyd, ale ani na jednej nebol Gilmour :).  Nejaké veci sa mi zdali na plejbek, ale to sa zrejme pri takejto produkcii ani inak nedá a hlavne v septembri bude mať 80 rokov, ale teda vyzerá o 10 menej. No Pink Floyd už zrejme neuvidím, ale som rád, že sa toto podarilo.

opossum