Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Ako si trošku privyrobiť hraním na gitaru ?

Started by KirkHammettWah, 26. Február , 2017, 13:54:27

epiphonic

slow riffs / bong hits

sacho

No super. Neberte prosim hlapcovi iluzie.
Ked chce hrat, tak dufam ze cetu si najde.

RobG

v tych odpovediam je kopa neuspesnych gitaristov  :laugh: :laugh: len pekne hraj a ak to ma prist, casom to pride  :drink:

Pitu

Naučiť sa pesničky a hrať na ulici je najrýchlejšia cesta na privyrobenie počas študentských čias (nielen). :)

Ak chceš zarábať aj hraním inde, tak popri nacvičení repertoáru je najdôležitejšie promo. Spraviť hudobné ukážky (audio, video), rozbehnúť sociálne média (FB, YT..), kvalitné fotky a vlastný dobre vyzerajúci a prehľadný web, ktorý ťa prezentuje. A potom ponúkať - posielať emaily, osobné stretnutia a pod..
A keď už budeš hrávať, tak treba brať vizitky so sebou, ak sa niekomu inému zapáčiš a bude chcieť kontakt. ;)

BrokenWings

Este na sebe popracuj, nastuduj aspon zakladnu teoriu, zostav plan, nahraj slusne videa (ako nieco vysvetlujes a hras), postav si jednoduchu reprezentativnu webku a -> zacni ucit.

Tym by si si mohol privyrobit par desiatok eur tyzdenne bez toho, aby si musel hrat na ulici. Zrejme nepojde o uplne stabilny prijem, ale suvisi s gitarou a budes robit peknu vec.

KirkHammettWah

Quote from: BrokenWings on 07. Marec , 2017, 09:08:32
Este na sebe popracuj, nastuduj aspon zakladnu teoriu, zostav plan, nahraj slusne videa (ako nieco vysvetlujes a hras), postav si jednoduchu reprezentativnu webku a -> zacni ucit.

Tym by si si mohol privyrobit par desiatok eur tyzdenne bez toho, aby si musel hrat na ulici. Zrejme nepojde o uplne stabilny prijem, ale suvisi s gitarou a budes robit peknu vec.
Na teorií sa pracuje  :) Mám hodiny s výborným jazzových klávesakom :) Vysvetľuje mi všetky tie vzťahy medzi stupnicami , mody a stavbu akordov :) Takže makám na sebe  :drink: