Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Corona virus

Started by kubog, 11. Marec , 2020, 19:10:49

kubog

Ziadna tema o tomto? Skapal tu pes, co hovorite na aktualne dianie?

crespi

Quote from: kubog on 11. Marec , 2020, 19:10:49
Ziadna tema o tomto? Skapal tu pes, co hovorite na aktualne dianie?

No snad to majovu Gitariadu neohrozi.  :neviem:

kaolko

Quote from: crespi on 12. Marec , 2020, 07:59:10
No snad to majovu Gitariadu neohrozi.  :neviem:

tak s tym by som moc neratal, toto bude na mesiace rieseni obmedzeni atd. gitariadu jebat  ;D

PS1984

ja mám listok na Joe lynn turnera v Babylone tu v BA na april a zatiaľ oficialne stranky nic nezrušili. uvidíme dokiaľ sa to natiahne.
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.

Mazzi

Ja mám lístky na Santanu do Krakow a Sons of Apollo do Košíc a všetko je na teraz zrušené/odložené na neurčito.
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.

brdo prvy

Ak sa do leta tato situacia upokoji, tak mame dôvod na oslavu.
Takuto pandemiu nikto necakal a ani nikto nema potuchy co bude zajtra a co sa da proti tomu  robi, tak ze potrva este hodne dlho, kym sa tento cely svet vrati do pôvodných kolaji.

losoware

Trochu OT ohladne gitar a ampov, ale nemate skusenosti s pouzitim ozonoveho generatora?

Vzhladom na sucasnu situaciu ho chcem pouzit na sterilizaciu nakupov, respiratoru a pod.

V miestnosti kde to mozem robit mam aj aparat a gitary. Moze mat ozon na aparat nejaky negativny vplyv?

Zvukár Andrej

Quote from: losoware on 01. Apríl , 2020, 10:14:46
...nemate skusenosti s pouzitim ozonoveho generatora?
Moze mat ozon na aparat nejaky negativny vplyv?
Myslím, že žiadny plyn by nemal mať žiadny vplyv.

spyros

MUZIKANTI!

Nechoďte ven!!!

Pokud zemřete na korona virus, vaše žena prodá vaše kytary za cenu kterou jste jí řekli !!!
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

TOMM