Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Solo album

Started by Bhlokvva, 16. Máj , 2020, 14:23:48

Bhlokvva

Sice jednoclenna, ale dajme tomu, ze akoby kapela. Proste mam popri 2 kapelach aj nejake solo albumy a teraz som dokoncil dalsi  8)

https://m.soundcloud.com/robert-vrestiak/sets/3a-1
Aky je rozdiel medzi vranou?

Branko

Fakt sa mi to paci, az rozmyslam, ze ci toto napisal Slovak. :)

Klobuk dole!  :drink: :zdar:

RobG

Robo je skrytý génius

Bhlokvva

kaolko

Super Robo, pocuj kto spieval na Hope? Normalne mam trochu taky Haken vibe z toho. :zdar:

Bhlokvva

Quote from: kaolko on 17. Máj , 2020, 10:32:25
Super Robo, pocuj kto spieval na Hope? Normalne mam trochu taky Haken vibe z toho. :zdar:

Na Holy Beast (BS revival) sa asi pamatas. Tak z tade Mato, co po 9 rokoch vysiel zo zabudnutia na svetlo.

rastis

pekna hudba, velmi sa mi to paci hlavne melodicky. sa divim, ze za tie roky co sa vyskytujes na tomto fore si sa takto neprejavil  :whistle:

Bhlokvva

Quote from: rastis on 17. Máj , 2020, 22:51:59
pekna hudba, velmi sa mi to paci hlavne melodicky. sa divim, ze za tie roky co sa vyskytujes na tomto fore si sa takto neprejavil  :whistle:

Dakujem. Nahravkovo prejavovat som sa zacal neskoro, az v 2015 s 1. solo albumom, aj ked je pravda, ze tu som akosi zabudol, tak to napravujem teraz. Na soundcloude to vsetko je, + nejaky tie bonusy. Ale inak daval som sem okolo 2013 Overclock dema a niekedy pred 2 rokmi aj Sound of mayhem, tam som tiez doplnil dalsi albumcok.