Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

problém s boot-ovaním

Started by , 15. December , 2006, 17:51:36

styrioci

no prve co ma napadlo ked som to cital bola maticna doska..ale nic sa s istotou nedozvieme ked to nepreskusa postupne...
ja pri nahadzovani systemu pouzivam stale full format.
disk by sa dal na 99% vylucit, ze bude vadny a na 60-70% by som vylucil aj grafiku s RAM

rastis

Tiez som este nikdy v zivote neformatoval pri reinstale disk (jedine novy). A tiez suhlasim s nazorom, ze virusy uz nie su v mode (pomerne bezpecne OS, browsery, ucinne antivire... ...). Zobrat 2 podobne kompy a poskusat HW. Inak posledny vaznejsi problem co som mal (nastartoval som system a ten po par klikoch vymrzol) bol vetracik zasraty od spiny a nechladeny zeravy procesor...

styrioci

no predpokladam, ze chalan si taketo \"viditelne\" problemy ako zaseknute ventilatory grafiky, procaku skontroloval..popripade v biose ocheckoval teplotu procaka a pod...

iMbUS

don corleone napísal:
QuoteJa som mal pred časom vežmi podobný problém. Pozrel sa na to jeden rodinný známy, HW/SW odborník. Asi ti odišla matičná doska. Čiže časom nastane úplný kolaps kompu. V jeden moment sa ti začne nahadzovať len taká modrá obrazovka a to je koniec... Odporúčam rýchlo zálohovať dôležité dáta/modliť sa.:(

Chlapec moooj! A ty mi uz len poveec, ze CO ma spolocne maticna doska s diskom?

Disk s datami odpojim a som za vodou.
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

asdfg

iMbUS napísal:
Quotedon corleone napísal:
QuoteJa som mal pred časom vežmi podobný problém. Pozrel sa na to jeden rodinný známy, HW/SW odborník. Asi ti odišla matičná doska. Čiže časom nastane úplný kolaps kompu. V jeden moment sa ti začne nahadzovať len taká modrá obrazovka a to je koniec... Odporúčam rýchlo zálohovať dôležité dáta/modliť sa.:(

Chlapec moooj! A ty mi uz len poveec, ze CO ma spolocne maticna doska s diskom?

uplne vsetko... VSETKY komponenty v PC su priamo zavisle od maticnej dosky a jej kvality/spolahlivosti.
v tomto pripade by som v prvom rade flashol BIOS na najnovsiu verziu - to vo vacsine pripadov odstranuje problemy s mrznutim a nekompatibilitou