Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Rudo Sivčák Soller Guitars

Started by guitman, 19. Február , 2004, 10:32:09

Jimi Cimbala

Nedavno som si zahral na gitare od p.Sivcaka........bol som  z nej hotovy.Som rozhodnuty nechat si u neho vyrobit nastroj.Zatial si,len sam v sebe ujasnujem co by to malo presne byt.Isto viem,len 2 veci.Tvar WARLOCK a 7 string.

MageZ

No ja som si zakal chodit na jeho stranku. To sa potom tazko odolava pokuseniu vynosit a spenazit elektroniku z bytu.  :uff:

matkosafko

Kamarat ma od neho basu. nadherny nastroj, skvela praca, skvely zvuk... krasa....

ja som si dal dve gitary na servis k nemu. niekedy raz si aj zaopatrim nastroj on neho, ale este nie som taky muzikant aby som si ho zasluzil :D

Martinlm

Quote from: matkosafko on 19. Marec , 2007, 22:39:57
...ale este nie som taky muzikant aby som si ho zasluzil :D
Ja to vidim cisto prakticky. Mam dve gitary a bral by som este jednu. Jednu mam na internate, jednu v skusobni, jedna by sa zosila doma. Ty ich mas okolo 5, nuz si rozbehany :)

damiandch

hm... original je sice original ale pokial je ta gitara z toho isteho dreva osadena tym istym hw, tak kde je problem?

Mam tiez jednu "Sollerku" a nema chybu a to som ju kupil uz z druhej ruky...

hehe, ale na druhej strane asi nikto by sa nenahneval keby mal doma zaparkovaneho LesPaula z nejakeho 60. roku

cutaj

je velmi malo takych vyrobcov ako je sivcak,,,uzasny cit pre pracu ))) a, a paci sa mi ze do nastrojov dava len TOP hardware - snimace , elektroniky , pieza ,,atd., urcite moze byt Slovensko pysne na takych vyrobcov, len so obavam aby ho " nekupili" ine krajny  ( aj ked mu to prajem...) 8)

asdfg

Quote from: guitman on 29. Máj , 2006, 22:26:44
vždy ma poteší pár foto od Ruda tak prečo sa nepodeli myslím že je zaujímavá;)

Naposledy upravil guitman, : 29.05.2006 o 22:31

Len tak mimochodom, majitel tejto gitary si nedavno kupil Diezel Herbert  :evil:

pista58

to by som si rad vypocul,ako ten komplet hra.
o-yep sro

shanike

cutaj

tam cvici , ale v skusobni ma lepsi aparat... :laugh:

damiandch

hehe, chcel by som aspon pribliznu cenu za kolko sa to da zohnat u nas. Chcel by som to pocut hrat :)

urmo

Quote from: damiandch on 22. Marec , 2007, 21:08:06
hehe, chcel by som aspon pribliznu cenu za kolko sa to da zohnat u nas. Chcel by som to pocut hrat :)

zohnat u nas sa to neda, je to majland aj ked bola urcita zlava kvoli osobnemu odberu, ale stoji to za to  ;)

damiandch

Quote from: urmo on 12. Jún , 2007, 19:29:48
Quote from: damiandch on 22. Marec , 2007, 21:08:06

zohnat u nas sa to neda, je to majland aj ked bola urcita zlava kvoli osobnemu odberu, ale stoji to za to  ;)
to je mi jasne, ze za fazulky sa to neda kupit ;) tak by som to chcel aspon pocut hrat :) resp zahrat si na tom, pre porovnanie

urmo

ak by sa dalo, a bola suhra okolnosti a cas, dovezem na volaky z jamov vsetko:)

MaTeS

Quote from: urmo on 13. Jún , 2007, 19:30:30
ak by sa dalo, a bola suhra okolnosti a cas, dovezem na volaky z jamov vsetko:)
najlepsie do Trencina..   :whistle:  :whistle:  :whistle:
FALLGRAPP