Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

Iggy

Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Iggy

Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

ujo jolana

swordy

kurna chalani nemali ste mi od tial volat, som sa koro rozplakal, ze tam nemozem byt :( :(
Kurna, najebany Iggy a ja som tam nebol  :'(  :'(  :'(

swordy

Quote from: Rastis on 23. Máj , 2007, 17:41:33
Veru - zlozime sa Pituovi na poriadnu kurvu, vsak od Kriznej aj Vajnorskej je to akurat v strede, 5minut na kazdu stranu  :evil:
Do prdele, rastik, ty ma vzdy zabijes tymy svojimi hlaskami  ;D  ;D  ;D

Pitu

Quote from: rudy on 23. Máj , 2007, 17:38:40
Sustrastiaci. Len prosim Vas Pitu-a stale nelutujte.To mu pomože zo všetkeho najmenej. Chce ist na pivo,rozptylit sa,/možno aj zabudnut/,tak mu všetci,čo pridete na pivo nehovorte,ako Vam to je luto. Radšej to poriadne ROZTOČTE. :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:   :drink:

;)

QuoteVeru - zlozime sa Pituovi na poriadnu kurvu, vsak od Kriznej aj Vajnorskej je to akurat v strede, 5minut na kazdu stranu   :evil:

:laugh:
Beriem ťa za slovo..  :whistle:

proghopik

No fajn bolo, len akosi som unaveny. Zas sme ostali s Rastom odkazani na zlovolu taxikarov, ale nakoniec sme zivi dorazili. Pitu, bicykel ok? :laugh: :drink:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Pitu

Quote from: Progrocker on 24. Máj , 2007, 11:10:05
Pitu, bicykel ok? :laugh: :drink:

Všetko v pohode. ;)
Bolo fajn, som rád, že taká hojná účasť, veselo sme pokvákali, dobre bolo.  :drink:

rastis

Ahojte kamarati  :)

Pozdravuje Vas vsetkych Max, ktory je akurat na ceste domov...

Bolo inak skvele - ako vzdy :)

pista58

aj max bol vcera? no mal by som sa rozpisat teda o tom music manovi.
o-yep sro

rastis

Pista - nie nebol. Teraz rano po akcii ma odchytil  :)

iMbUS

max nebol, boli:

mangaZ, Iggnac, Altosopranus, MartinBA, Poprocker, Robertko, Rasista, Pivu, marrtinka, bambuca a specialny host Gabo z Mady.

Ja som bol vcera opat na cajicku a dzusiku, ale to preto, ze som sa obetoval a robil som sofera. Snad sa ma ta tento krat Iggy zastane.
A test z francuztiny som dodrbal, samozrejme :)

merci beaucop :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

Pitu

ešte tam boli Juro a Miloš1. ;)

proghopik

Quote from: iMbUS on 24. Máj , 2007, 12:42:38
A test z francuztiny som dodrbal, samozrejme :)
merci beaucop :)

Kasli na ten hnusny jazyk zabozrutov. :laugh:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Martinlm