Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Rudo Sivčák Soller Guitars

Started by guitman, 19. Február , 2004, 10:32:09

MageZ

Laco & band hra v PKO v BA 30.5.2005. Tak som teda zvedavy, ako to bide Stevovi hrat. Na tom 6 strunovom grafitovom Moduluse stvaral riadne kusky. Rad by som vedel, ake to mas nimace a elektroniku, nakolko Modulusy maju celkovo ""civilizovany"" zvuk...mozno az prilis. :)

pista58

jamam ich zvuk velmi rad,dufam ze sa dostavim do toho PKO a dufam ze steve predvedie cohoje schopny super basak na super base.
o-yep sro

MageZ

190 sk je celkom v pohode, len keby tam nebola ta hroza Funkastic ako predkapela. Z nich sa mi dviha zaludok. Modulus je jeden z mojich snov, ale strasne som zvedavy na Clarka, ako mu to bude s tym novym drevom hrat. Predsalen on tych 6 strun dost aktivne vyuzival. Ale nepochybujem, ze zas pride s nejakou strasnou zverinou. :)

pista58

tu predkapelu vobec nepoznam...sak uvidim a co sa tyka tych 6 strun tak najviac suhlas- zametal cez vsetky a nebolo to iba nejake samoucelne predvadzanie.mam ale rovnaku obavu ze 4 struny ho nezastavia:-)
o-yep sro

Spago

Tu mate kratke video ako Steve Clark vali na tej base(slaba kvalita, robene fotakom): http://gitaristi.sk/files/spago/clark.MPG

pista58

o-yep sro

Martinlm

Spago

ale vcera nazivo to bolo lepsie;)

Locksmith

METALHAMMER

Jimi Cimbala

...tak od tohoto pana /zatial/nic nemam,ale ma to kamarat,takze tu gitaru poznam velmi dobre.K jeho praci nemam najmensie vyhrady.

pista58

chcel som sa opytat- nejde to aj vam alebo mam zas problem iba ja- v sekcii hudobnici mi nejdu otvorit 3 fotky- s.clarke obe a fotka forusa...
o-yep sro

locksmith napísal:
Quoteono to podla mna netreba prehanat. seriovky su dobre az az. ja osobne si vystacim a s mojou squierkou made in china. ak by som chcel zainvestovat, tak by som si musel dat gitku vyrobit aj keby som nechcel lebo som lavak a draha lavacka gitka je na slovensku nieco tak nezvykle ako vidiet yngweho nakupovat marina keksy u gusta v potravinach. takze ked budu buby (asi cca za 15 rokov) a dovod (asi cca nikdy) tak si dam spravit gitku. ozaj. drahe seriovky idu na odbyt jedna radost. sledujem obchod na ventrurskej (ba) a strakace za 60-70 litrov miznu priemernou rychlostou jedna za dva tyzdne, co je dost rychlo. sak kdejaky supak v telke ma taku gitku.

Ja som tiez lavak a zavidim pravakom ze mozu normalne dojst do obchodu,zobrat gitaru a vyskusat...ja som na ziadnej okrem mojej nikdy nehral..kua..:dry:

guitman

vždy ma poteší pár foto od Ruda tak prečo sa nepodeliť myslím že je zaujímavá;)

Naposledy upravil guitman, : 29.05.2006 o 22:31
tatko fóra