Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

na pivo v BA!

Started by Martinlm, 08. Máj , 2006, 18:18:32

katarina

Roberto

pokial na pive chyba progrocker a roberto, ziadne pivo nema vrchol  8) Bez nas ste len chaska pseudogitaristov  :laugh:
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

Pitu

Quote from: Rastis on 11. September , 2007, 10:29:37
len pekne chceme, ine nie.

No po tých pivách čo vypiješ, ti to je myslím jedno..  :laugh:

rastis

ale hovno. vacsinu bab som zbalil ozraty. chces povedat, ze som nemal pekne baby ???  :-9 :-9 :-9

Martinlm

Kamos bol z tohto frustrovany, ze asi 3 roky ziadnu babu nezbalil triezvy. Az jedneho dna... Takze vsetko dobre dopadne.

pista58

Quote from: Roberto on 11. September , 2007, 00:36:49
pokial na pive chyba progrocker a roberto, ziadne pivo nema vrchol  8) Bez nas ste len chaska pseudogitaristov  :laugh:

nechci aby som sa o gitaristoch rozblabotal ja  :laugh: :drink:
o-yep sro

iMbUS

no tak kedy pani?
vybavime aj baby :)
Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212

rastis

OK - pome teda riesit nejaky buducotyzdnovy den... Vlastne este napiste, kto chcete ist, nech sa rozhodnem, ci pridem  :P

Iggy

prida sa aj mgr. Iggy konecne :whistle:  ;D  :drink:
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

rastis

to sa ozerem radsej sam

Pitu

čo tak v pondelok?  (17.9.)

Zvuk

...prisiel by som aj ja , v podstate  je to jedno kedy...
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

rastis

iMbUS

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212