Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Igor Keller guitars

Started by guitman, 02. Marec , 2004, 09:04:24

mr. redwine

Quote from: Rastis on 14. September , 2007, 01:48:17
ja som hral uz pred 3 rokmi na Igorove gitary, ktore stali naozaj zato.

co sa tyka materialov, tak mam pocit, ze stareho kubanskeho mahagonu bolo pravdepodobne malo na cely les paul, ale to je iba domnenka moja.

...spravna domnenka rasto  :)
,,a beer a day keeps the doctor away."

Zvuk

Nedavno som hral na jednej jeho gitarke-myslim , ze to bolo nieco ako jumbo za 40 litrov . Zvukovo super , ale jedna vec ma zaskocila viac . Ked som zahral nejaky akord , cely nastroj sa  uzasne SILNO rozochvel , citil som to este cez tielko , koselu a hruby sveter . Toto je presne ten typ gitar , kde je kazdy kusocek nastroja spracovany poctivo a je to nielen pocut ,ale aj citit.  :zdar:
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

igork

Quote from: Zvuk on 13. December , 2007, 09:22:41
Nedavno som hral na jednej jeho gitarke-myslim , ze to bolo nieco ako jumbo za 40 litrov . Zvukovo super , ale jedna vec ma zaskocila viac . Ked som zahral nejaky akord , cely nastroj sa  uzasne SILNO rozochvel , citil som to este cez tielko , koselu a hruby sveter . Toto je presne ten typ gitar , kde je kazdy kusocek nastroja spracovany poctivo a je to nielen pocut ,ale aj citit.  :zdar:

Zvuk, myslim ze si si ma pomylil s inym vyrobcom gitar, pretoze jumbo gitary nerobim....

Igor

Milos1

Mohol to byt napr. Martin Klema z Novej Dubnice
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk

mario bross

Quote from: Milos1 on 13. December , 2007, 14:39:37
Mohol to byt napr. Martin Klema z Novej Dubnice

Klema je z Novej Dubnice :ohmy: no co sa tu ja nepodozvedam :drink:

Zvuk

Quote from: igork on 13. December , 2007, 13:35:54
Zvuk, myslim ze si si ma pomylil s inym vyrobcom gitar, pretoze jumbo gitary nerobim....

Igor
Pardon... asi to bol fakt Martin Klema , mrkol som na jeho int.stranku .
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.

hangar_18

neviete ci by mi igor poslal nalepku na hlavu, taku tu keller ja ju tam totiz nemam.. :drink:

mario bross

sak sa ho spytaj rovno tu nie? ;)

Iggy

asi k tomu, ze ju tam nemas, existuje dovod  :whistle:
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

hangar_18

ano je taka sipka ta hlava takze je tam malo miesta na nalepku + starsia produkcia mozno nalepky vtedy nemal, nevidim ziadny dovod preco by sa mal za tu gitaru hambit...
kludne to prezijem aj bez nalepky.. ;)

Martinlm

Mam nastroj od Urbana, kde je na hlave tiez malo miesta a povrchova uprava je vosk a olej, takze preto tam nemam logo. Vraj by sa dal kusok nalakovat a spravit logo na tom.

ff

V Muzikuse 1/2008 reportáž o Igorovi :)

Roberto

Quote from: ffamp on 04. Január , 2008, 11:40:40
V Muzikuse 1/2008 reportáž o Igorovi :)
ano je, na CD je aj vyrobna reportaz.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

Roberto

"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

pista58

dnes som bol u igora, trochu mu pozametat dielnu a popracovat na mojom projekte, zas tam ma rozrobene zaujimave kusky, tesim sa na foto hotovych kusov.
o-yep sro