bubla15
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 22. Marec , 2006, 10:14:08 » |
|
roberto napísal:imbus napísal:nemozem si pomoct, ale na tom george dennis som nemohol hrat....ja neviem ci to bolo pokazene alebo co, ale na robertovom ampiku uz to islo jedna radost ty si nam ukazkovo predviedol Kubrielov vyrok: viac gainu, viac gitarista :woohoo: http://gitaristi.sk/files/roberto/stretko.MOVNaposledy upravil Roberto, : 21.03.2006 o 22:05 dik za videjko aspon som niektorych clenov fora videl hybat koncatinami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
drumstar
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 22. Marec , 2006, 16:34:05 » |
|
chalani poradi mi niekto ako si pozriem to video lebo stale to odomna pyta quick time a s tym mam zase na compe problemy please pomozte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 22. Marec , 2006, 16:41:29 » |
|
drumstar napísal:chalani poradi mi niekto ako si pozriem to video lebo stale to odomna pyta quick time a s tym mam zase na compe problemy please pomozte stiahni najnovsje kodeky na vindows media player http://www.free-codecs.com/download/3ivx.htm
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 22. Marec , 2006, 16:56:25 » |
|
Nemam cas to overit, ale to asi nebude to prave. Hladaj v Google Quicktime Alternative, podla mna ovela lepsie ako klasicky Quicktime, umozni ti tie subory prehrat aj vo WMP, aj BSPlayeri...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
drumstar
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 22. Marec , 2006, 16:58:43 » |
|
martinlm napísal:Nemam cas to overit, ale to asi nebude to prave. Hladaj v Google Quicktime Alternative, podla mna ovela lepsie ako klasicky Quicktime, umozni ti tie subory prehrat aj vo WMP, aj BSPlayeri... vyprdnem sa na to kuknem si to u mr.halen-a a hotovo :woohoo:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr.Halen
náhodný pocestný
Príspevkov: 79
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 22. Marec , 2006, 17:06:58 » |
|
skoda ze som nebol tak miesto mna isiel drumstar... hadam nabuduce:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 22. Marec , 2006, 17:33:51 » |
|
k tomu Petovmu kombu: Naozaj nebolo zle a ked do toho peto pichol na zaciatku gitku, tak sa mi chvilu zdalo, ze z toho aj nieco peknee lezie, ale na porovnavanie s Robovym , alebo nedajboze progrockacovym aparatm to asi nema zmysel, ale inak to kombo neni zle. Myslim...B)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 22. Marec , 2006, 17:35:35 » |
|
ludia, preco mi to nejde stiahnut??? :dry:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 22. Marec , 2006, 17:37:24 » |
|
Ale ide.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 22. Marec , 2006, 18:27:46 » |
|
no fajn,konecne to ide aj mne..za moc to sidce nestoji ale co uz,tak mi treba ked som si nenasiel cas tam prist osobne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 08. Jún , 2006, 12:48:29 » |
|
Kedysi sa hovorilo, že z Bratislavských GPC jamov by sa mohla urobiť aj tradícia. Nedáme nejaký hromadnejší jam v blízkej budúcnosti??? Nezávisle od všetkých GPC pív a lampových megatestov. Možno, keby nejaký admin túto témičku prečistil v štýle GPC piva, tak by sa aj rozbehla diskusia o ďalšom eventuélnom jame.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 08. Jún , 2006, 13:04:32 » |
|
Ak chces dalsi jam, sprav dasiu temu, naco to tu cistit, je toho strasne vela. Ked sa cisti na pivo v BA, tak sa zmaze cela tema a znova vlozi prvy prispevok. Tu su informacie rovnomerne rozlozene asi po vsetkych stranach, tak kto to ma zbierat. Nova tema!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|