Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
05. December , 2024, 03:23:49
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pomoc s wah pedalom  (Prečítané 1040 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
vlado hudec
Hosť
« kedy: 26. Apríl , 2007, 15:34:48 »

caute,

mam wah crybaby GCB-95. v poslednom case mi hra zle. Ked ho zapnem,zvuk je asi o 2/3 tichsi a aj to kvakanie je slabsie. Bol som sa na to spytat chlapika v hudobninach a povedal mi,ze tam mam streknut nejaky pripravok,co sa pouziva do motorov. Vola sa to Kontakt Plus. Mam to streknut do potenciometra,ze vraj sa to potom napravi. Ale ten potak je zalievany,tak som z toho teraz debil. Vie mi niekto poradit,co s tym robit?
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #1 kedy: 26. Apríl , 2007, 15:40:45 »

mam ten isty wah.. no neviem v com to moze byt, ale mozno je problem, ze si nemazal remen.. neviem...

ja mam moj wah rok a ide dobre..
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #2 kedy: 26. Apríl , 2007, 15:49:24 »

Najpravdepodobnejšie asi blbne spínač.To sa sem tam stane na GC-95.Keď dáš dole spodný kryt tak uvidíš nožný prepínač  ktorý má tri kontakty.Skús ich prepojiť káblikom.Jeden je samostatný a dva sú vedľa seba.Vždy samostatný s jedným z dvojice.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 26. Apríl , 2007, 16:05:42 »

Najpravdepodobnejšie asi blbne spínač.To sa sem tam stane na GC-95.Keď dáš dole spodný kryt tak uvidíš nožný prepínač  ktorý má tri kontakty.Skús ich prepojiť káblikom.Jeden je samostatný a dva sú vedľa seba.Vždy samostatný s jedným z dvojice.

ano,su tu tri kabliky. Len nechapem,ako to myslis,ze ich mam prepojit. Musi sa tam nieco letovat? Upozornujem,ze som technicky antitalent,takze mi to treba tak po lopate :)
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.