Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 15:34:34
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prepojenie pomocou Midi  (Prečítané 1667 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Jeremydes
okukávač

Príspevkov: 1

« kedy: 28. Február , 2011, 13:32:20 »

Ahoj, mám el. bicie Roland Td-4 , USB midi rozhranie http://www.proaudio.sk/audio-prevodniky-karty-rozhrania/usb-audio/esi-romio-2---5631/ a soft mámAdobe audition 3.0 . + VST EZdrummer.
Nech robím, čo robím nejde mi žiadny signál. Som v tomto dosť začiatočník. Doteraz som hral a nahrával iba so zvukom modulu, no ten mi už nestačí.
Viete mi, prosím, poradiť?
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #1 kedy: 28. Február , 2011, 13:35:59 »

z midi out na rolande chod do in na esi romio a pichni to do USB....v audition musis dobre nastavit odkial primas midi (malo by to mat aj daku signalizaciu ze to prima signal.. a potom dat do stopy midi ako in a zavesit na to ez drummer)

problem samozrejme moze byt aj v tom ze ake signaly posiela roland a kde caka a ake midi noty EZ drummer
Zaznamenané
1978popo
nováčik
*
Príspevkov: 54

...nemas??? nechaj si!!!...

« Odpoveď #2 kedy: 10. Marec , 2011, 03:08:58 »

a nemoze to byt midi kablom??? mal so taky problem, ked som chcel pripojit svoj POD 2.0..."obycajny" midi kabel nefungoval...no kupil som M-AUDIO uno a problem bol ta-tam...neviem, nevyznam sa v tom moc, len sa snazim poradit...
Zaznamenané

hand-made JEM7V (Soller-Sivcak)
Squier Stratocaster Standart
LP Westfield Deluxe Custom
LP 100 Epiphone
Gibson J200NA
Washburn WD10SCE
Duger
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 25. Júl , 2011, 06:44:32 »

pozeram že taka tema už je... a mam jednu otazku.. kamoš ma Line6 Floor plus a este dačo tam bolo.. proste multak od line6 ... kupil si MIDI kabel tušim od M-audio z tych drahšich, ked prepoji efekt z PC soft na editovanie efektov ide v pohode, na kabli su diody ktore svietia asi lavy kanal, pravy kanal a ready neviem neskumal som to.. ide to čo či je možne nahravať v cubase cez niečo take, či tam medzi to netreba este zvukovku...ja sa do toho nevyznam preto sa pytam.. :) v devices v cubase aj pri nastaveni midi stopy sa da vybrať input ako midiIN(bla bla bla), a vystup midiOUT(bla bla lba) ale žiaden signal nejde nikde... rozmyšlal som že načo by taky kabel vobec existoval kebyže sa to neda, možno zle nastavanie niečoho neviem... inač kamoš čital neviem či v manuali alebo na dakde na stranke (official, forum.. netušim) ževraj sa cez to nahravať neda.... tak potom načo je ten kabel ?.. iba na možnosť upraviť efekt softwareovo ?

trocha som pohladal.. a je to v supporte na line6.com... ako odpoved

The Floor Pod Plus isn't a MIDI instrument. What you play only comes through the 1/4" outputs. The MIDI is for editing/loading/saving patches with the Zyvex Editor software.

ciže som si už aj odpovedal  :)
« Posledná zmena: 25. Júl , 2011, 06:51:30 od Duger » Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #4 kedy: 25. Júl , 2011, 12:40:19 »

spravne...  cez midi kable nejde nikdy ziadny zvuk..... midi je iba na ovladanie veci... to znamena ze cez tie kable idu iba hexa cisla....

napis presne aky ma line 6 .. pravdepodobne by to malo mat usb a cez to by sa vam to malo dat prepojit s cubase a nahravat...
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 25. Júl , 2011, 17:43:41 »

nie nema to usb... čo sa dosť čudujem ani bubenika nema a je to Line6 floor pod plus...take tu

Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 25. Júl , 2011, 23:02:53 »

mno tak smola.. kukol som to.. da sa stym len zalohovat nastyavenie sysex a menit zvuky a cc-ckom ovladat dake parametre ako wah a podobne..ale kedze je to sam o sebe pedal a ma to aj expresion tak sami to zda riadna kokotina to tam vobec davat... usb by sa tam uzivilo lepsie......
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.