yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 08. Apríl , 2009, 14:38:51 » |
|
Ako dobre sa keca o nas bez nas, vsak ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 08. Apríl , 2009, 14:43:41 » |
|
inak neviete čo je s endym? chyba ti tu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 08. Apríl , 2009, 14:46:23 » |
|
chyba ti tu?
Ak by sa to niekto pytal na tvoju adresu, tak co by si napisal ? resp. ako by si sa citil ? Trosku socialneho citenia hosanci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 08. Apríl , 2009, 14:51:19 » |
|
ne/ohovárať prosím mierne ale nie extrémne nechýba mi tu, ale tak ma napadlo, že nám chýba najinteligentnejší člen fóra, ktorý sa všetkému rozumel...
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 08. Apríl , 2009, 14:54:37 » |
|
Ak by sa to niekto pytal na tvoju adresu, tak co by si napisal ? resp. ako by si sa citil ? Trosku socialneho citenia hosanci. nechod tu na mna s psychologiou...ja sa tu nespravam tak, aby som dostal trvaly ban...a ti co ho dostali si ho zasluzili a ti mi tu naozaj nechybaju, nieco na tom asi bude, vsak?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 08. Apríl , 2009, 14:57:15 » |
|
co sa serete, vsak ked chcete ohovarat tak normalne ukazte prstom o koho ide, nie davat ostatnim indicie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 08. Apríl , 2009, 14:59:01 » |
|
ok na tvoju otazku, tak asi by som nebol nadseny, ale tak zasa je to forum, podla mna vela ludom by vela ludi tu nechybalo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 08. Apríl , 2009, 15:06:55 » |
|
ok na tvoju otazku, tak asi by som nebol nadseny, ale tak zasa je to forum, podla mna vela ludom by vela ludi tu nechybalo...
Typnem si, ze nech uz je Endy akykolvek, asi jeho inteligencia by mu nedovolila riesit kokotiny o druhej osobe mimo nej. Neber to ako zastavanie sa, ale nech je zachovana urcita slusnost, taktnost AJ ked sme na fore. Bolo to tu uz x krat povedane a zacina sa to stavat aj ocividnou pravdou, ze "pravidla" platia len pre niektore osoby...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 08. Apríl , 2009, 15:11:35 » |
|
Typnem si, ze nech uz je Endy akykolvek, asi jeho inteligencia by mu nedovolila riesit kokotiny o druhej osobe mimo nej. Neber to ako zastavanie sa, ale nech je zachovana urcita slusnost, taktnost AJ ked sme na fore. Bolo to tu uz x krat povedane a zacina sa to stavat aj ocividnou pravdou, ze "pravidla" platia len pre niektore osoby... ja to berem v pohode aky mas problem teraz z pravidlami, zaujima ma to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 08. Apríl , 2009, 15:12:32 » |
|
aky mas problem teraz z pravidlami, zaujima ma to
Pri konkretnej situacii Ti dam hned vediet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 14. Apríl , 2009, 21:59:48 » |
|
Pri konkretnej situacii Ti dam hned vediet. to akoze doteraz este nikdy nenastala? ak hej, tak cituj. ak ne, tak kde si vzal tu vieru, ze nastane?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 14. Apríl , 2009, 22:40:31 » |
|
to akoze doteraz este nikdy nenastala? ak hej, tak cituj. ak ne, tak kde si vzal tu vieru, ze nastane?
Urcite nastala, ale nastastie mam inu pracu, ktora ma pre mna daleko vacsi vyznam ako napr. toto forum, ty atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|