Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 00:28:44
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Akustická gitara  (Prečítané 1916 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
SiRUS
okukávač

Príspevkov: 4

« kedy: 16. December , 2010, 15:17:25 »

Ahoj, ja len že sa na Vianoce chystám kúpiť akustickú gitaru a nenašiel som pre ňu žiadnu vhodnú tému. Tak ja len že či tu budem môcť dávať príspevku ohľadne akustickej gitary, pretože keď si ju kúpim budem potrebovať pomoc :) Dik moc
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1 kedy: 16. December , 2010, 15:20:53 »

toto je co za chujinu? pochybujem ze na celom fore nieje jedna tema o akustikach... a navyse nemas ani ziadnu otazku, iba si zalozil dalsiu zbytocnu temu... navrhujem zmazat...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 16. December , 2010, 15:39:15 »

Ahoj, ja len že sa na Vianoce chystám kúpiť akustickú gitaru a nenašiel som pre ňu žiadnu vhodnú tému. Tak ja len že či tu budem môcť dávať príspevku ohľadne akustickej gitary, pretože keď si ju kúpim budem potrebovať pomoc :) Dik moc

ahoj, no problem.. otazka je len ci budes potrebovat poradit pred kupou alebo az po nej.. lebo podla toho co vravis si nam oznamil ze si kupis gitaru a potom budes potrebovat nieco riesit s nou.. co je velmi pravdepodobne
Zaznamenané

SiRUS
okukávač

« Odpoveď #3 kedy: 16. December , 2010, 15:44:45 »

No takto... Ja si idem kupovať gitaru, akustickú gitaru! A budem potrebovať poradiť skoro zo všetkým, pretože toto bude moja prvá gitara, prvý hudobný nástroj.

Inak Cubo nechápem čo hneď nadávaš, akurát ty by si si zaslúžil ban... Takto sa správať  Smútim Nechápem čo mi tu vravíš nech si hľadám nejakú tému! A nedal som otázku preto, lebo ešte nemám gitaru ale po Vianociach prídu problémy a potom sem napíšem ja som chcel vedieť len či sem budem môcť písať o akustike keď sa to volá "el.gitary"
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #4 kedy: 16. December , 2010, 16:14:59 »

facepalm a uz sa to zacina
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 16. December , 2010, 16:16:39 »

Nechápem čo mi tu vravíš nech si hľadám nejakú tému!
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,64321.0.html
7. Pred založením témy sa presvedč, či už nejestvuje - použi funkciu "Vyhľadávanie." Ak jestvuje, pokračuj v nej. Ak otváraš novú tému, zoštylizuj ju tak, aby sa dala čítať.

dalsi novy user, co si pri registracii pozorne precital pravidla. sorry, ale nie si v prave  Žmurk
« Posledná zmena: 16. December , 2010, 16:18:20 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 16. December , 2010, 16:28:37 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,64321.0.html
7. Pred založením témy sa presvedč, či už nejestvuje - použi funkciu "Vyhľadávanie." Ak jestvuje, pokračuj v nej. Ak otváraš novú tému, zoštylizuj ju tak, aby sa dala čítať.

dalsi novy user, co si pri registracii pozorne precital pravidla. sorry, ale nie si v prave  Žmurk

suhlasim s tym co napisal 4oci :)

a hlavne nerozumiem, preco si zalozil temu prave dnes/teraz ked sa este len chystas, vlastne si ziadnu otazku nedal.. skor mi to pride ako ked naplujem vecer na zem a cakam ze do rana tam bude 4 metrovy lad po ktorom sa budem klzat.. nevidim v tom pointu, vlastne si sa len dosiel pochvalit? pochvalit je od slova pochva

dal som vyhladavat nejake temy a neveril by si ale su tu take:

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,75930.0.html
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,83213.0.html
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,78896.0.html
« Posledná zmena: 16. December , 2010, 16:33:58 od kaolko » Zaznamenané

SiRUS
okukávač

« Odpoveď #7 kedy: 16. December , 2010, 16:43:36 »

Omg ja nechcem tému KÚPA!!! Sry že som niečo písal kašlite na to... Dik LOCK
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #8 kedy: 16. December , 2010, 16:51:04 »

Vsak sa neurazaj, len ti povedali ze je kokotina zakladat temu v ktorej sa pytas ci budes moct zalozit temu, dole v pravom alebo lavom rohu mas "zmazat temu"
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9 kedy: 16. December , 2010, 16:51:17 »

Omg ja nechcem tému KÚPA!!! Sry že som niečo písal kašlite na to... Dik LOCK

nic to, ked budes nieco potrebovat vedet, kludne sa spytaj. uz mas aspon vybratu ?
Zaznamenané
SiRUS
okukávač

« Odpoveď #10 kedy: 16. December , 2010, 16:56:35 »

Dokonca aj kúpenú... Ale dostanem až na Vianoce... :) Takže zatiaľ sa učím noty a ostatné čo som na škole ignoroval :D
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.