Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 00:25:24
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: moznosti koncertov v BA  (Prečítané 5190 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 12. August , 2009, 07:11:46 »

podium - koniec tunela s neskutocnou akustikou - vlhkost vzduchu 111%, slizke steny, zo stropu kvapka, obcas doslova prsi zmes pivnych vyparov, zrazenej vody a fajciarskych chrachlov. nizka spolahlivost fungovania kablov v tej vhhkej prepotenej atmosfere...

Ja myslim, ze zhulenemu a statemu publiku je to uplne jedno aj keby vsetko islo na playback.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #31 kedy: 19. August , 2009, 13:52:13 »

subclub je v prvom rade podnik pre smazky, kde je vacsia koncentracia navykovych latok nez kdekolvek inde v bratislave v tom istom case.
a prave tym ludom ten podnik vyhovuje taky, aky je.

Ad. podnik Rock n Roll v Prievoze. Davam tomu zivotnost este max 3 akcie.

Dostupnost - klub sa nachadza v priemyselnej casti pri Darexe, dokonca v strazenom areali, kde vam musi prist ujo vratnik otvorit branu, aby ste mohli dnu vojst. Autom sa tam clovek dostane len vdaka sipkam na Darex, pripadne cez GPS navigaciu a MHD absolutne ziadna.

Klub - To vyzera ako nejaka stara jedalen, v ktorej postavili na jednej strane podium a na druhej strane je "bar". Bar funguje asi ako bufet na zakladnej skole doplnene o plechovkove pivo v chladnicke. Inak tam maju horalky a este iny keksik. Flaskovu kofolu, mineralku a este mozno nieco. Cize vycap ziadny. (mozno dokupia)
Miestnost ma vysku asi ako panelakovy byt a v mieste kde je podium je strop vyssie, nech si muzikanti nerozbiju hlavu. Podium je celkom velke a priestranne, no dost vysoke. Zvuk je samozerme zly. Cela budova je asi po rekonstrukcii, lebo vsetko zariadenie vratane WC je nove a ciste.

Vyhody spocivaj v tom, ze podnik sa nachadza mimo obytnej zony, cize sa tam moze vyhravat do rana. Miesto na zaparkovanie takisto. Ale to je podla mna malo na prezitie.

Mimochodom, ten klub vlastni nejaky rockovy veteran-nadsenec, ktory si asi plni sny, pretoze v tej istej budove ma spravenu obyvacku, v ktorej ma na stenach gitary, plagaty roznych rockovych kapiel, nejake komba pozemi, atd... Žmurk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #32 kedy: 19. August , 2009, 14:18:16 »

keby aspon stary propeler fungoval.. aspon v lete ked uz nic ine.. som sa opat vrail k tejto teme a naozaj neviem o ziadnom funkcnom podniku pre kapely kde by sa dalo hravat.. hlava 22 je skor lounge style cize na jazz, fusion a kludnejsiu hudbu kde si clovek posedi pri kave za 3 eura, poklabosi s kamaratmi o problematike analneho sexu a postazuje na bolavy chrup.. aligator- malo miesta.. uz silent duo mavaju obcas problem ale to nie ani tak kvoli priestoru ale kvoli rozvasnenym ludom ktorym sa paci takato tvrda muzicka..
randal uz bol prebraty dostatocne..
subclub-nikdy som nebol ako posluchac a neviem si predstavit co za zufaleho muzikanta ide do takych prirodnych podmienok to je porovnatelne so situaciou ako kebyze sa vyberiem v plavkach na gerlach v marci..
babylon je mrtvy zatial
maly babylon neviem ako je na tom
dk dubravka skapala
 rancik u kanga bol znovuzrodeny v style diablo ale  je to podnik so zlou dostupnostou a albanskym majitelom
z tohto vsetkeho mi pride najrozumnejsie pre bratislavske kapely zacat hravat v brne, viedni a podobne.. pretoze ked uz sa mam trepat 100 km, tak radsej smer zapad nez vychod  Bavím sa skvele
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #33 kedy: 20. August , 2009, 18:16:43 »

a co sa stalo so starymi kinami? Podla vzoru Ymcy by sa priesotry starych kin dali prerobit na hudobny klub.
Co je v priestoroch kina Obzor, Mladost, Mier, ....aspon tieto si pamatam ze boli v sirsom centre mesta.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #34 kedy: 20. August , 2009, 19:59:58 »

to nie je zly napad.. aj ked vacsina tychto kin je vyspadovanych a ma sedadla a nejake to miesto pod podiom by bolo naozaj len velmi malym priestorom
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #35 kedy: 20. August , 2009, 20:25:43 »

V Trnave je Art Klub? Bol tam super koncert Ephel Duath, aj ked ako klub nic moc, ale posluzil :)
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #36 kedy: 05. Október , 2009, 15:35:54 »

ja ze kuknem stranku toho prievozu ci tam nepojdem niekedy a potom som vyvalil oci ze to co je. vyzera to jak buda pre stavbarov. vnutri to vyzera jak bar v byte, tu nikto nevie urobit stylovy rockovy klub. je to nedostupne mhd, pesi moc daleko a program kapiel ma nezaujal. tak nic.

mne sa pacil Babylon ked fungoval. aj ked aj tam to nebolo idealne asi, trepat aparaturu po schodoch.
aligator sa mi znechutil, randal to je samý randál a tak uz takmer ani nechodim na koncerty. este do mlyna niekedy zajdem to mam blizko a je to celkom vpohode, mozno niekedy do bastionu.
nieje tu ziadny klasicky rockovy klub v bratislave. aligator je krpaty smradlavy podzemny pajzel do ktoreho sa mi vobec nechce.
hudobne kluby tu vlastne niesu ziadne, su tu len krcmy v ktorych sa moze hrat, vacsie a mensie pajzle (vratane jazzcafe), stare nevyuzite kulturaky a jeden metal-punkovy randal.

a ak by som aj chcel ist na nejaky koncert miestnych kapiel, tak takmer nemam na co ist. lebo nemam zaujem o alternativnu indie-death-black-hard-core-atmo-ska-punk-brutal-metalovu skupinu.  ale nieco normalne.

« Posledná zmena: 05. Október , 2009, 15:37:12 od Viktor » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #37 kedy: 05. Október , 2009, 15:39:31 »

no, po sobotnom koncerte v randali, kam prislo na less than fest asi 50 ludi si uz myslim, ze viac hudobnych klubov asi ani nepotrebujeme  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 05. Október , 2009, 15:41:41 »

Karol
+1  Bavím sa skvele
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #39 kedy: 05. Október , 2009, 15:48:32 »

tak metal neni setko  Bavím sa skvele
babylon mal prave vyhodu multizanrovosti. ked do randalu dojde hocijaka ina kapela, tak ju tam ten bezny inventar podniku vynese v nabojniciach na opasku  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #40 kedy: 05. Október , 2009, 15:49:51 »

co tak toto?
http://rockok.sk/
ale podla velkosti ,,podia´´ to bude asi dalsi podnik na unplugged hrania vid foto
http://www.rockok.sk/index.pl/gallery?session=cab5ebc2eb7e9ab19c99835bf8a0ad1d&rnd=3619
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #41 kedy: 05. Október , 2009, 16:05:10 »

no to som si uz vsimol, ked som siel okolo, no uz som na to aj zabudol.  pojdem tam pozret. 

v programe je aj mobydick, tak ked sa tam mesti milanova sada, tak sa tam mesti akakolvek kapela.
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #42 kedy: 05. Október , 2009, 16:17:18 »

no to som si uz vsimol, ked som siel okolo, no uz som na to aj zabudol.  pojdem tam pozret. 
 tak ked sa tam mesti milanova sada, tak sa tam mesti akakolvek kapela.
tak to su dobre spravy  :)
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.121 sekund, 23 otázok.