subclub je v prvom rade podnik pre smazky, kde je vacsia koncentracia navykovych latok nez kdekolvek inde v bratislave v tom istom case.
a prave tym ludom ten podnik vyhovuje taky, aky je.
Ad. podnik Rock n Roll v Prievoze. Davam tomu zivotnost este max 3 akcie.
Dostupnost - klub sa nachadza v priemyselnej casti pri Darexe, dokonca v strazenom areali, kde vam musi prist ujo vratnik otvorit branu, aby ste mohli dnu vojst. Autom sa tam clovek dostane len vdaka sipkam na Darex, pripadne cez GPS navigaciu a MHD absolutne ziadna.
Klub - To vyzera ako nejaka stara jedalen, v ktorej postavili na jednej strane podium a na druhej strane je "bar". Bar funguje asi ako bufet na zakladnej skole doplnene o plechovkove pivo v chladnicke. Inak tam maju horalky a este iny keksik. Flaskovu kofolu, mineralku a este mozno nieco. Cize vycap ziadny. (mozno dokupia)
Miestnost ma vysku asi ako panelakovy byt a v mieste kde je podium je strop vyssie, nech si muzikanti nerozbiju hlavu. Podium je celkom velke a priestranne, no dost vysoke. Zvuk je samozerme zly. Cela budova je asi po rekonstrukcii, lebo vsetko zariadenie vratane WC je nove a ciste.
Vyhody spocivaj v tom, ze podnik sa nachadza mimo obytnej zony, cize sa tam moze vyhravat do rana. Miesto na zaparkovanie takisto. Ale to je podla mna malo na prezitie.
Mimochodom, ten klub vlastni nejaky rockovy veteran-nadsenec, ktory si asi plni sny, pretoze v tej istej budove ma spravenu obyvacku, v ktorej ma na stenach gitary, plagaty roznych rockovych kapiel, nejake komba pozemi, atd...