Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. December , 2024, 05:34:00
Strán: 1 ... 6 7 [8] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako zaniká kapela  (Prečítané 15700 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #105 kedy: 14. Október , 2009, 09:41:02 »

si nepochopil a nekup ja si zase tvoje kupim Bavím sa skvele Bavím sa skvele a nemam len materialny vztah len na srandu si brnkam doma

sakra.. dobre.. tak... kupim.. ale musis povedat ze ta to moc moc bavi a robis to z lasky k posluchacom a ze nas vsetkych milujes.. a musis to povedat s britskym prizvukom do nemeckeho mikrofonu..
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #106 kedy: 14. Október , 2009, 09:42:33 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele jasne tu musiš brat všetko s rezervou papier znese Na zdravie!  ja to berem tak že ked niečo vytvorim a neda sa to predat je to napiču Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #107 kedy: 14. Október , 2009, 09:42:55 »

nie, to teda nie som. Ale totalne nesuhlasim, mal som v rukach tolko famozne hrajucich ibanezov, ktore neboli ani jedno, ani druhe.
niekolko mesiacov dozadu som predaval uplne nove RGA, ktore hralo rovnako nekompromisne

vidim ze pojem sarkazmus a ironia nie je zrovna tvoj oblubeny.. neboj.. ja som mal japonca rg470 a hral velmi velmi dobre..  ha ha ha
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #108 kedy: 14. Október , 2009, 09:43:59 »

a parodia Bavím sa skvele
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #109 kedy: 14. Október , 2009, 10:10:31 »

vidim ze pojem sarkazmus a ironia nie je zrovna tvoj oblubeny.. neboj.. ja som mal japonca rg470 a hral velmi velmi dobre..  ha ha ha

ironicky mi to neznelo, vobec by som sa nedivil, keby si to myslel vazne .. nebol by si ani prvy, ani posledny
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #110 kedy: 14. Október , 2009, 10:25:19 »

ironicky mi to neznelo, vobec by som sa nedivil, keby si to myslel vazne .. nebol by si ani prvy, ani posledny

tak.. s tym uz musis zit ty  Bavím sa skvele
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #111 kedy: 19. Október , 2009, 09:34:30 »

......my sme kapela čo hrá len tak sama pre seba zatiaľ a asi sa to ani nezmení, ale hrajú u nás dvaja ockovia čo sa medzi inými dôvodmi aj kôli rodine vzdali hrania a nevydržali a po prestávke sa k hraniu vrátili, verím že to takto bude as s Rumburax.....teraz to netreba brať nijako katastrofálne a z tejto vlastnej skúsenosti by som možno poradil, že tý členovia ktorých to drží nech pracujú na nových veciach, ten čas ešte príde......  Bravooo
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #112 kedy: 19. Október , 2009, 12:56:06 »

......my sme kapela čo hrá len tak sama pre seba zatiaľ a asi sa to ani nezmení, ale hrajú u nás dvaja ockovia čo sa medzi inými dôvodmi aj kôli rodine vzdali hrania a nevydržali a po prestávke sa k hraniu vrátili, verím že to takto bude as s Rumburax.....teraz to netreba brať nijako katastrofálne a z tejto vlastnej skúsenosti by som možno poradil, že tý členovia ktorých to drží nech pracujú na nových veciach, ten čas ešte príde......  Bravooo

Dik moc. Ver mi ze clenovia z tejto kapely ktori este hravaju sa nadalej stretavaju v skusobni a maju uz 4 nove songy :).
Este par tyzdnov a spravime snad aj nejaky koncert  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.