Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 15:19:52
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M-Audio Black Box + Reaper  (Prečítané 1635 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Ergo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 153

« kedy: 19. August , 2011, 07:14:54 »

Zdravim, vcera vecer som si konecne zohnal kabel na pripojenie mojho black boxu k notebooku, tak som si to nahodil a nainstaloval reaper. Vsetko pekne funguje, az na jednu "malickost", do reapra mi ide iba surovy nenaefektovany zvuk gitary (ziaden distortion, efekt, atd.). Neviete ako dosiahnut aby som nahraval uz naefektovany zvuk z black boxu ? Na nete som nasiel niekoho s takym istym problemom, ale jedine co mu povedali, ze sa to urcite niekde zrejme v reapri da nastavit.
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1 kedy: 20. August , 2011, 01:18:43 »

Keby niekoho zaujimalo, alebo by mal podobny problem, tak som to vyriesil. Problem bol v tom ze som mal iba vseobecny ovladac ASIO4ALL, ked som si stiahol od vyrobcu ASIO ovladac konkretne na M Audio produkty, ci presne na Black box (to uz neviem), tak to fici vsetko ako ma.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #2 kedy: 20. August , 2011, 02:36:33 »

Takze vlastne tam problem ani ziadny nebol, kedze je absurdnost ovladat zvukovku ako je tato ovladacom asio4all? Cize vlastne ponaucenie spociva len v tom ze netreba riesit picoviny?
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 20. August , 2011, 13:03:36 »

Boze ako som to len nemohol vediet s mojimi takmer ziadnymi skusenostami s tymito vecami  facepalm  Huh!  Dakujem ti ze si mi tak vcasne pomohol a podal konstruktivnu kritiku, naozaj si mi pomohol  Som metlak . Ani si nevies predstavit kolko hladania si ma tymto usetril  (par desiatok dead linkov, mislead informacii a zopar virusov).
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 20. August , 2011, 13:27:15 »

... a zopar virusov...

tolko si hladal info o zvukovke, az si nachytal par virusov ? trosku ojebavas, ze ? kam si chodil - ale pravdu Si píš!!!
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 20. August , 2011, 13:32:10 »

chytit som ich sice nechytil  Popiskujem si, ale keby som stiahol kazdu volovinu co mi ujo google, alebo nejaky iny ujo na nejakom fore napise, tak ich mam urcite zopar. Min. som si nainstaloval nejaky driver co s tym nema nic spolocne a doteraz netusim naco to je  Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #6 kedy: 20. August , 2011, 18:00:20 »

Takze vlastne tam problem ani ziadny nebol, kedze je absurdnost ovladat zvukovku ako je tato ovladacom asio4all? Cize vlastne ponaucenie spociva len v tom ze netreba riesit picoviny?
napr..alesis mal na svojej stranke odporucany driver asio4all pre IO2 zvukovku. no pokial ma vyrobca vlastny driver, co snad kazdy normalny clovek na stranke vyrobcu skontroluje, tak je lepsie pouzit ten.
Zaznamenané
Ergo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 21. August , 2011, 11:07:29 »

Ok, budem vediet nabuduce. Predpokladal som ze ked ze my z toho lezie zvuk tak je to v poriadku ...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.