Branko
|
|
« kedy: 20. Jún , 2016, 12:44:47 » |
|
Vedel by mi tu niekto, z miestnych letovacov posladat nieco podobne ako Octaswitch? Cize napichane efekty v liste a pomocu DIP switchov urcit, ktore sa zapnu skrz jedneho switchu?
Existuje viacero firiem, co to robia, dokonca uz aj cinski bratia od firmy Joyo, Moen, HB alebo aj Boss, Carl Martin, ...
Proste effects looper/switcher. Sam vlastnim Octaswitch MKII, ale hlavny problem je velkost.
Mne by stacili styri/pat switchov a o polovicu mensie (na sirku).
Pusti sa niekto do toho? Ci sa to neoplati robit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 20. Jún , 2016, 13:31:58 » |
|
nie je lepsie kupit hotovy produkt, ktory vies popripade predat ? Napriklad
Musicom Lab EFX LITE 62M - 315 euro, male rozmery, display, 6 sluciek, vie to midi pre externe zariadenie + expression pedal
na loopersparadise.de mas toho kopu v roznych cenovych kategoriach / rozne features
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 20. Jún , 2016, 13:40:37 » |
|
nie je lepsie kupit hotovy produkt, ktory vies popripade predat ? Napriklad
Musicom Lab EFX LITE 62M - 315 euro, male rozmery, display, 6 sluciek, vie to midi pre externe zariadenie + expression pedal
na loopersparadise.de mas toho kopu v roznych cenovych kategoriach / rozne features
S tym predajom mas pravdu, sam som za znacky, ale hento by zrejme neslo z domu, ak by to malo to, co hladam. Uz dlhsie pouzivam iste efekty na live, ktore su stabilne a nemenim ich, ale su pesnicky, kde by som napr. potreboval naraz zopnut comp - chorus - delay, inde zas drive - delay a inde zas len comp trebars. Pripadne modelova situacia: na cistom zvuku chcem len comp a na skreslenie chcem naraz zopnut OD - PlexiTone - delay, s tym, ze vypojim comp. Nechcem ziadne dispaye, ziadne midi, banky, nic... Len 4/5 switchov v jednej liste.
|
|
« Posledná zmena: 20. Jún , 2016, 13:41:52 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 20. Jún , 2016, 13:53:58 » |
|
ja som tiež hladal na nete niečo menšie a presne s tým ovládaním ako má ten Octaswitch , bez profi doplnkových funkcií,
jednoduché loopy , a na každom loope by som mal miini swiče s kt by som si navolil čo chcem mať zapaté ,
a poleotvať si to som ešte nerozmýšlal voobec akú to má logiku zapojenia a či tamje dáky programovatelný operák ,
azda Zvukár Andrej by sa k tomu vedel vyjadriť ,
tiež by som sa pripojil k takejto veci ,
asi by sme chceli najlepšie veľkostne takéto len s ovládaním že nemusíš jeden loop vypnúť a druhý zapnúť ,
|
|
« Posledná zmena: 20. Jún , 2016, 14:39:42 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 20. Jún , 2016, 15:30:43 » |
|
...azda Zvukár Andrej by sa k tomu vedel vyjadriť...
Zvukár Andrej kedysi vyrobil toto: 6 pedálov pred ampom, 6 pedálov v slučke, prepínanie kanálov v ampe, 60 programov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 20. Jún , 2016, 15:38:52 » |
|
Zvukár Andrej kedysi vyrobil toto: 6 pedálov pred ampom, 6 pedálov v slučke, prepínanie kanálov v ampe, 60 programov.
A vedel by Zvukár Andrej vyrobit aj dnes take nieco?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 20. Jún , 2016, 15:46:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. Február , 2018, 16:20:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. Február , 2018, 16:28:44 » |
|
citanie s porozumenim nist Faky? green/red su dve cesty ktore prepinas knoflikom vlavo... tam sa asi meni farba diody. to vpravo je on/off.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. Február , 2018, 16:41:21 » |
|
citanie s porozumenim nist Faky? green/red su dve cesty ktore prepinas knoflikom vlavo... tam sa asi meni farba diody. to vpravo je on/off. Presne tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Február , 2018, 17:25:49 » |
|
Kto hlada uplne jednoduchy dvojcestny switcher, tak velmi odporucam. Som s tym spokojny.
Idú aj obidve slučky naraz?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 13. Február , 2018, 17:42:37 » |
|
prečo si si hento dal vyrobiť OMG , hoci kto ti tu mohol poletovať klasickú 2x truebypass lištu, vyzeralo by to presne hentak len aspon o 30e lacnejšie :D :D robil som ich aspoň 5 kusov, s tým že sa dali zapínať tie loopy samostatne a keď chcel človek oba zapnúť alebo oba vypnúť jednoducho jednou nohou stupil na oba prepínače a bolo a to tam sú ešte plastové jacky ta tých 68€ si to viem predstaviť s relátkami , plačitkovú funkciu, ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 13. Február , 2018, 18:37:05 » |
|
prečo si si hento dal vyrobiť OMG , hoci kto ti tu mohol poletovať klasickú 2x truebypass lištu, vyzeralo by to presne hentak len aspon o 30e lacnejšie :D :D robil som ich aspoň 5 kusov, s tým že sa dali zapínať tie loopy samostatne a keď chcel človek oba zapnúť alebo oba vypnúť jednoducho jednou nohou stupil na oba prepínače a bolo a to tam sú ešte plastové jacky ta tých 68€ si to viem predstaviť s relátkami , plačitkovú funkciu, .... Lebo vsetci letovaci ste neschopaci, ktori nemaju cas a chut experimentovat. Mozno si vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|