rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 23. Máj , 2012, 21:34:15 » |
|
je to sice odrhovacka, ale mam tu skladbu rad:
neviem ktory je to rok. co ma zaujalo ako prve (okrem dobreho zvuku), tak ta kapela slape jak hovado, je to neskutocne dobre posadene, co ani u profikov nie vzdy musi byt u live pravidlo.
potesilo ma aj gilmourove solo, moc sa nesral a zimprovizoval tam kadeco, inak aj pri original verzii si mysim, ze ho tam zimprovizoval na prvy-druhy raz cele jak bolo. potesil ma aj zvuk, naozajstny, pekny tlsty. v neskorsich videach mu to zneje cim dalej, tym chujovejsie. a potesilo ma aj nasledujuce mierne surrealisticke solo druheho gitaristu, neviem, kto to je...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 24. Máj , 2012, 10:24:26 » |
|
druhy gitarista je Tim Renwick, Gilmourov stary kamos a spoluziak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 24. Máj , 2012, 11:32:33 » |
|
druhy gitarista je Tim Renwick, Gilmourov stary kamos a spoluziak.
dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jano
nováčik
Príspevkov: 44
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 28. Máj , 2012, 10:16:35 » |
|
je to sice odrhovacka, ale mam tu skladbu rad:
neviem ktory je to rok. co ma zaujalo ako prve (okrem dobreho zvuku), tak ta kapela slape jak hovado, je to neskutocne dobre posadene, co ani u profikov nie vzdy musi byt u live pravidlo.
potesilo ma aj gilmourove solo, moc sa nesral a zimprovizoval tam kadeco, inak aj pri original verzii si mysim, ze ho tam zimprovizoval na prvy-druhy raz cele jak bolo. potesil ma aj zvuk, naozajstny, pekny tlsty. v neskorsich videach mu to zneje cim dalej, tym chujovejsie. a potesilo ma aj nasledujuce mierne surrealisticke solo druheho gitaristu, neviem, kto to je...
rok by mal byt 1994, ak sa nemylim
|
|
|
Zaznamenané
|
why so serious?
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 28. Máj , 2012, 12:06:55 » |
|
jasne, je to z posledneho turne, z roku 94
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
Príspevkov: 127
Alex6661
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 28. Máj , 2012, 13:12:58 » |
|
..neskutočná nakladačka......to ma mrzí,že som ich nikdy nevidel live!
|
|
|
Zaznamenané
|
ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
|
|
|
gilmour
náhodný pocestný
Príspevkov: 75
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 29. Júl , 2012, 13:17:53 » |
|
Nechcem sa Gilmoura zastávať, ale v tej O2 aréne mohol mať problém s odposluchom. Neverím že by až tak vyšiel z cviku.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Black Strat mod D.Gilmour Squier s EMG DG-20, Vintage Les Paul GoldTop Clone HIWATT 50, Box 2xWeber FC12
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 29. Júl , 2012, 13:30:36 » |
|
Nechcem sa Gilmoura zastávať, ale v tej O2 aréne mohol mať problém s odposluchom. Neverím že by až tak vyšiel z cviku.
On ten problem s odposluchom ma uz od 70s, co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gilmour
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 29. Júl , 2012, 13:38:13 » |
|
Ak by to tak bolo tak nie je tam kde je teraz.. :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Black Strat mod D.Gilmour Squier s EMG DG-20, Vintage Les Paul GoldTop Clone HIWATT 50, Box 2xWeber FC12
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 29. Júl , 2012, 13:41:58 » |
|
Ak by to tak bolo tak nie je tam kde je teraz.. :-)
Nirvana, Sex Pistols atd. mali tiez problemy s odposluchom, a kde su teraz? Na kazdom druhom tricku, nasivkach, miliony scrobleov na last.fm...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gilmour
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 29. Júl , 2012, 14:09:39 » |
|
No comment.. reagoval som na konkrétne vystúpenie a výkon gitaristu, nie koľko má kto tričiek a nášiviek.. :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 29. Júl , 2012, 15:13:09 » |
|
No comment.. reagoval som na konkrétne vystúpenie a výkon gitaristu, nie koľko má kto tričiek a nášiviek.. :-)
Gilmour tak isto ako Page boli nazivo casto katastrofalni. Ja som reagoval na toto.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MarkusBass
nováčik
Príspevkov: 29
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 11. Október , 2012, 04:24:34 » |
|
Gilmourova gitara bola založená prevažne na improvizácií. Ceľkovo Pink Floyd je (bol) veľký milník v historií hudby. Keď si pustím Pink Floyd a chcem sa započúvať na gitaru, aj tak sa nakoniec prichytím, že som zažratý do tej hudby ako do celku. Potom si myslím, že jeho technika a gitarová zručnosť odviedla to čo mala. Ja osobne nedelím gitaristov na dobrých a zlých, ale na tých čo ma bavia a čo ma nebavia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 12. Október , 2012, 13:08:42 » |
|
... Ja osobne nedelím gitaristov na dobrých a zlých, ale na tých čo ma bavia a čo ma nebavia.
a su aj zli gitaristi, co ta bavia ? ktori ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 12. Október , 2012, 13:10:32 » |
|
a su aj zli gitaristi, co ta bavia ? ktori ?
Mna osobne bavi Cobain. A ked sa na to pozriem z druhej strany, tak kopec zaciatocnikov - metalistov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|