yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 24. Január , 2009, 01:38:24 » |
|
Co sa tyka zivych vystupeni, mam rad ked kapela dokaze udrzat aspon konzistenciu toho co pocut z nahravky (nemusi hned zniet ako z cd, ale malo by to byt "koncertne cd")... ak by som mal spomenut kapely tak uz klasicky Desmod maju fajn koncerty, Peha to este za svojej existencie vedela, z poslednych vystupeni som mal dobry pocit urcite z Nocaden, Metropolis a Komajoty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evil
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 24. Január , 2009, 22:11:54 » |
|
Swan Bride som uz v tejto teme spominal...vynikajuce
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 24. Január , 2009, 22:24:53 » |
|
Heh, piecku si pamätám, raz sme ju na gympli tuším pustili aj do školského rozhlasu. Na námestí, na námestí naháňal ma býk. Videli to všetci ľudia, nepomohol nik.
Ale tá Piecka AE mi pripomenula inú legendu - Morbid Pig. Kamoš to minule vytiahol v robote. On vôbec tasí také veci...pozná niekto Lues De Funes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 25. Január , 2009, 00:07:39 » |
|
Na Lues De Funes mi prislo nesmierne zaujimave uplne vsetko, okrem tej hudby Moc som to nepocuval, ale pochopil som, ze to asi nebolo len tak. Vlastne historia kazdej kapely, ktora presla revoluciou je zaujimave, cim extremnejsi zaner, tym viac. Morbid Pig je Tatarska omacka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 25. Január , 2009, 00:31:12 » |
|
Na Lues De Funes mi prislo nesmierne zaujimave uplne vsetko, okrem tej hudby Moc som to nepocuval, ale pochopil som, ze to asi nebolo len tak. Vlastne historia kazdej kapely, ktora presla revoluciou je zaujimave, cim extremnejsi zaner, tym viac. Morbid Pig je Tatarska omacka? Uaaa, jaka nostalgia , Morbid pig su moji byvali spoluziaci a casto som chodieval na skusky Lues de Funes, to boli paradne casy . Nema nahodou niekto mp3 Lues de Funes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 25. Január , 2009, 00:44:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 25. Február , 2009, 16:42:44 » |
|
ja som mal nazivo dobry dojem z Metropolisu, to bola fakt vyborne nacvicena show... a samozrejme Chiki-Liki-Tu-a. Ti hraju nazivo uplne famozne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 25. Február , 2009, 16:51:39 » |
|
Diego super, Noisecut tiez.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 26. Február , 2009, 11:08:59 » |
|
Vcera bolo v randali Diego ...vynikajuce to bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
marowak
Hosť
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 14. Máj , 2009, 14:20:34 » |
|
Live ale aj z CD/DVD ci inych zdrojov mozem kedykolvek a v akomkolvek mnozstve kapelu Fermata. Presna, husta, vymakana, naslapana muzika, virtuozita vsetkych hudobnikov na najvyssej urovni. Koncerty nie su v zmysle "podivana", ale "polouchana" stoji fakt za to . Vrele odporucam zhliadnut tym, co mozu jazz-rock a gitarove veci...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 14. Máj , 2009, 17:12:42 » |
|
Live ale aj z CD/DVD ci inych zdrojov mozem kedykolvek a v akomkolvek mnozstve kapelu Fermata. Presna, husta, vymakana, naslapana muzika, virtuozita vsetkych hudobnikov na najvyssej urovni. Koncerty nie su v zmysle "podivana", ale "polouchana" stoji fakt za to . Vrele odporucam zhliadnut tym, co mozu jazz-rock a gitarove veci... Poznas pojem virtuozita ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marowak
Hosť
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 15. Máj , 2009, 09:10:20 » |
|
Poznas pojem virtuozita ?
Neviem na co narazas, ale ako pojem ma z filozofickeho iste len relativnu hodnotu. Z pohladu roznych subjektov moze byt hodnotenie daneho objektu v tejto kategorii rozne a odstupnovane, pokial sa neprijme alebo nezadefinuje ista jednoznacna referencia. V prefesionalnych umeleckych kruhoch sa nezvykne pouzivat podobny etalon. Aspon som si to nevsimol. No a pokial som uviedol, ze clenovia kapely su virtuozi, resp. ich hra predstavuje z mojho pohladu virtuozitu, tak som tym myslel, ze ich ja laik povazujem za hudobnych perfekcionistov, dokonale, na majstrovskej urovni ovladajucich svoje nastroje, co vytvara (aspon pre mna) maximalny hudobny zazitok. Nazdravie! ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 15. Máj , 2009, 09:16:38 » |
|
Live ale aj z CD/DVD ci inych zdrojov mozem kedykolvek a v akomkolvek mnozstve kapelu Fermata. Presna, husta, vymakana, naslapana muzika, virtuozita vsetkych hudobnikov na najvyssej urovni. Koncerty nie su v zmysle "podivana", ale "polouchana" stoji fakt za to . Vrele odporucam zhliadnut tym, co mozu jazz-rock a gitarove veci... skoro si npisal porouchana je to dobre ale určite to nieje na najvyžšej urovni u nas možno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 15. Máj , 2009, 09:18:09 » |
|
Neviem na co narazas, ale ako pojem ma z filozofickeho iste len relativnu hodnotu. Z pohladu roznych subjektov moze byt hodnotenie daneho objektu v tejto kategorii rozne a odstupnovane, pokial sa neprijme alebo nezadefinuje ista jednoznacna referencia. V prefesionalnych umeleckych kruhoch sa nezvykne pouzivat podobny etalon. Aspon som si to nevsimol. No a pokial som uviedol, ze clenovia kapely su virtuozi, resp. ich hra predstavuje z mojho pohladu virtuozitu, tak som tym myslel, ze ich ja laik povazujem za hudobnych perfekcionistov, dokonale, na majstrovskej urovni ovladajucich svoje nastroje, co vytvara (aspon pre mna) maximalny hudobny zazitok. Nazdravie! ... Dovolim si tvrdit, ze jediny virtuoz (chapat ako termin) je ich sucasny bubenik Martin Valihora. Fero Griglak pre mna nie je virtuoz ako taky. Je samozrejme vynikajuci gitarista a hlavne tvorca. Vsetko zahra velmi precizne, premyslene, bez zbytocnych smudlani po hmatniku - co je vynikajuce. Ale rozhodne ho nemozem nazvat virtuozom. To iste plati aj o ostatnych clenoch. Samozrejme Marian Varga je taktiez virtuoz sam o sebe... - ale bavime sa o terajsej Fermate.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 15. Máj , 2009, 09:21:30 » |
|
ja som myslel ze vo Fermate hra bicie Igor 'Teo' Skovay ci ako sa to pise...
|
|
« Posledná zmena: 15. Máj , 2009, 09:22:07 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|