Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 07:41:18
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 81 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MetallicA  (Prečítané 310432 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #75 kedy: 08. Január , 2005, 23:10:25 »

martinLM: Ty si hotovy poét :)
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #76 kedy: 09. Január , 2005, 11:31:43 »

Tak prave vdaka tomu ze metla neskoncila po blacku ich pocuvaju aj taky ludia ako moj 50-rocny otec. A neviem ako by som teraz vyzeral ja keby metla skoncila v `91-prvom
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #77 kedy: 09. Január , 2005, 11:44:16 »

Juraj_T : som nepochopil vete :"" a neviem ako by som vyezral ja, keby skoncila po 91-prvom"" to akoze co? lubi sa Ti sucasna metalliva, alebo ako? ta stara Ta neovplyvnila?
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #78 kedy: 09. Január , 2005, 12:01:21 »

Praveze ma ovplyvnila hlavne ta stara ale keby nespravila load a reload tak by som mozno registroval metlu ako nejaku kapelu ktora bola big in 80`s, nevybudoval by som si v dectve k tejto kapele takyto vztah (ktory medzi tym pominul, ale stale si rad pustim justice, alebo ride. St. Anger som si kupil kvoli tej karticke s tym kodom na stahovanie koncertov a kvoli dvd). Ked ma niekto 13 rokov a pocuva doma otcov deep purple a led zeppelin a potom zrazu otec kupi load, pretoze sa mu pacil nejaky klip na MTV tak tu hudbu dostane pod kozu. Nikdy by nekupil Slayer, Megadeth ap. , pretoze je to pre neho pritvrde
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #79 kedy: 09. Január , 2005, 13:06:51 »

aha, ok. ja som sa nedostal k muzike cez otca, takze zato som nechapal co pisies. ok :)
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Ivoss
pravidelný návštevník
Príspevkov: 154

« Odpoveď #80 kedy: 09. Január , 2005, 13:48:29 »

Prvy album od nich som mal""Kill em all"" :) a druhy bol ""Load"" a vazne som nemohol pochopit čo to stvaraju Smútim Keby som nepoznal Hetfieldov hlas naveril by som ze to je Metallica...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #81 kedy: 09. Január , 2005, 14:00:40 »

ja som prvy pocul prave reload a prave v radiu. metaliku pocuvam len velmi vynimocne -naposledy som od metaliky pocul reload, bolo to v lete, fajn muzika do auta :)
Zaznamenané

Ivoss
pravidelný návštevník

« Odpoveď #82 kedy: 09. Január , 2005, 14:47:24 »

Ja mam v aute len metallicu... Naozaj super hudba na počuvanie :) Ale ja tam mam Kill em all a ""best of balad´s""
5344;"No a ked uz je na to zvlast tema, tak nasiel som clanok, ako postupovat pri praci s kompresorom: Rychlokurz kompresora Na tych strankach je o kompresoroch pisane toho viac. Uroven toho webu nie je podla mna uplne najprofesionalnejsia, ale zakladne informacie sa tam ziskat daju. Je dobre citat aj diskusie pod clankami, niekedy sa v nich moze dozvediet viac, ako v clanku...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #83 kedy: 09. Január , 2005, 15:41:26 »

mne uz pomaly lezie na nervy aj ten nazvo ze ""metallica"". mam od nich takmer vsetko, ale ani raz som sa neprichytil, ze by som si vypocul vkuse cely album, alebo aspon vacsiu cast albumu. to skorej Megadeth. ti ludia z tej skupiny, aj ked sa to tam dost casto meni su mi ovela ovela viac sympatickejsi hudbou aj vyzorom, ako Metallica. ta uz nevie co so sebou.
Zaznamenané

BOOGIESOUND

Ivoss
pravidelný návštevník

« Odpoveď #84 kedy: 09. Január , 2005, 16:41:39 »

to ano.. mne sa peči ako všetci hovoria o Jamesovy ako vie ""komunikovat"" počas koncertu s obecenstvom a neznaša novinarov... Pokial ste niekto počuli live koncert tak asi poznate to povestne ""Are you live... "" pred každym FOR WHOM THE BELL TOLLS... a toho je viac...
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #85 kedy: 09. Január , 2005, 16:54:09 »

to su iba keci, nic viac. co uz je na tom ake velke, ked vie niekto kecat do publika. na to treba talent? a je farjerina neznasat novinarov? vsak su pomaly v kazdom casopise. :hm:
Zaznamenané

BOOGIESOUND

hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« Odpoveď #86 kedy: 10. Január , 2005, 00:02:39 »

Aj tak je podla mna jedno co tu pisete pretoze METALLICA RULEZ :band
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 10. Január , 2005, 22:53:20 »

hammetko: co tak trosku viac byt open-minded? :hm:
Zaznamenané

BOOGIESOUND

hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« Odpoveď #88 kedy: 11. Január , 2005, 15:56:59 »

Ja som.Uznavam vela inych skupin, ale Metallica vedie......
Zaznamenané
Ivoss
pravidelný návštevník

« Odpoveď #89 kedy: 11. Január , 2005, 17:07:24 »

Aj u mna vedie na plnej čiare ale už sú proste na mna až moc komerčný,ved nikto nemá 50 druhou brnkatek len aby boli ""NAJ""
5404;all: pozna niekto chlapika menom MARCEL SEGENY??? byva v trnave a robi zevraj gitary taktiez handmade? je t niekto z Trnavy ci nie? dajte vediet, dik :)
5405;Hammetko: u mna nevedie nic. nemam ziadneho favorita. z kazdej mam rad nieco ine
5406;aby ramky bezali dualne?
5407;neviem aku mas ty jolanu, ale ja by som radsej kupil novy nastroj :)
5408;mam toho me.... Pošli tu adresu :)
5409;Komercny su. To je fakt.Ale kazdej kapele (svetovej ci slovenskej) ide o to co najviac zarobit.To je fakt...A bohuzial smutny:(
5410;"Super gitarista,neznaša konflikty čo bolo poznat aj v dobe,kedy metallica preživala tažke chvíle. Môžeš to vidiet vo filme ""SOME KIND OF MONSTER"" :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 81 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.