Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 18:59:35
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 48 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: UBUNTU  (Prečítané 165440 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #210 kedy: 01. December , 2008, 10:38:32 »

Myslis, ze tam budu ovladace pre E-MU 1212?
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #211 kedy: 01. December , 2008, 10:39:17 »

hm... pocas dlhych vianocnych prezratych vecerov to mozno konecne opacim :)

a DX efekty ? mam par oblubenych only DX pluginov, preto sa pytam...

DX, pokiaľ viem, na Ardoure nechodia ....
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #212 kedy: 01. December , 2008, 10:41:13 »

Hoď to do googlu. Ak je HW podporovaný nízkolatenčným audio serverom Jack, bude s ním Ardour pracovať. Jack je backend k Ardouru a bez neho Ardour nechodí. Je to niečo podobné ako ASIO pre Win systémy.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #213 kedy: 01. December , 2008, 10:49:44 »

no to by museli inak byt aj pre Delty, samozrejme.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #214 kedy: 01. December , 2008, 10:50:10 »

DX, pokiaľ viem, na Ardoure nechodia ....

a uz zase to teda pre mna straca pritazlivost.
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #215 kedy: 01. December , 2008, 10:54:27 »

Hoď to do googlu. Ak je HW podporovaný nízkolatenčným audio serverom Jack, bude s ním Ardour pracovať. Jack je backend k Ardouru a bez neho Ardour nechodí. Je to niečo podobné ako ASIO pre Win systémy.
Ja uz som ten zoznam niekedy nasiel, ale teraz ho marne hladam na Jack stranke vyse 10 minut, kaslem na tom, som znechuteny  Smútim :)

Vsak to by mala byt prva informacia na tej stranke, uplne uplne zleeee.
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 10:55:05 od Martinlm » Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #216 kedy: 01. December , 2008, 10:55:21 »

Holt, Linux nie je pre pohodlných  :)  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #217 kedy: 01. December , 2008, 11:03:30 »

Nemám dokonca ani dualboot. Načo?
sila zvyku, aj ked som planoval prejst postupne pod linux, tak som si teraz just nasiel part-time, s vyhliadkou na full-time po skonceni skoly, ako win administrator  ha ha ha

inac netvrdil by som, ze linux nie je pre pohodlnych. staci len chciet a mat volu obetovat cas a trochu sa povenovat novemu systemu. tak je to so vsetkym, nie len s OS, ale doba je taka, ze kazdy by rad pecene holuby rovno do huby  Zdravíčko
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #218 kedy: 01. December , 2008, 11:10:43 »

a uz zase to teda pre mna straca pritazlivost.

hrate sa ako male deti. v domove dochodcov zistis ze si mal kupit MAC s ProTools alebo Logic a  mladost je vprdeli.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #219 kedy: 01. December , 2008, 11:12:06 »

(...) inac netvrdil by som, ze linux nie je pre pohodlnych. staci len chciet a mat volu obetovat cas a trochu sa povenovat novemu systemu. tak je to so vsetkym, nie len s OS, ale doba je taka, ze kazdy by rad pecene holuby rovno do huby  Zdravíčko
Ake obetovanie casu? Aky novy system? O com to sakra hovoris? :) Vsak pocitace maju sluzit nam, nie my im, aby sa vobec uracili fungovat.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #220 kedy: 01. December , 2008, 11:13:30 »

hrate sa ako male deti. v domove dochodcov zistis ze si mal kupit MAC s ProTools alebo Logic a  mladost je vprdeli.  Bavím sa skvele
Hej, MAC je mozno v tomto super, ze nemusis nic riesit a fungujes, tomu verim. Ale ja na to nemam koruny, to radsej trochu zanadavam na Windows a fungujem tam :)
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #221 kedy: 01. December , 2008, 11:17:10 »

Emu su 99,99% podporovane, dokonca aj tie externe niektore...(ak sa dobre pamatam)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #222 kedy: 01. December , 2008, 11:23:20 »

Ake obetovanie casu? Aky novy system? O com to sakra hovoris? :)
s MS Win si sa tiez musel naucit pracovat, rovnako programy balika Office, s nahravacimi softami si sa tiez ucil robit, rovnako ako si sa ucil technologiu a svoje know how pri nahravani, na gitaru sa tiez ucis hrat. tiez si musel obetovat nejaky cas a vynalozit nejake usilie aby si vedel to, co vies teraz. neplati to len pri praci s PC, vzdy ked sa chces naucit s niecim pracovat je vhodne prestudovat si manual a je vacsinou vsetko jasne. alebo sa mozes spoliehat na to, ze vyrobca sa snazil dany produkt spravit dostatocne intuitivne :)

keby si bol od zaciatku svojej prace s PC vedeny tak, ze by si pracoval pod linuxami a stretol by si sa s win, tak by sa ti to tiez zdalo tazke, nefunkcne, zbytocne a nadaval by si na to... o tom hovorim  Žmurk

ale ak si taky genius, ze si vzdy pri prvom kontakte s niecim vedel co a ako, tak sa ti ospravedlnujem a ticho ti zavidim  Na zdravie!

Vsak pocitace maju sluzit nam, nie my im, aby sa vobec uracili fungovat.
dnes su instalacie OS urobene tak, ze vsetko co treba k beznej praci s PC, je funkcne hned po instalacii. takze fakt nevidim dovod na argumenty typu, ze PC by mali sluzit nam a nie im. ide len o to, ci je clovek ochotny trosku sa tomu povenovat a naucit sa nieco nove. nieco podobne ako ked niekto prejde z win na mac os Žmurk
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 11:30:15 od styrioci » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #223 kedy: 01. December , 2008, 11:26:53 »

No uz sa niekam dostavam, Jack je predsa nadstavba na ALSA, takze musim pozriet karty podporovane ALSA.

V sucasnej verzii by mala 1212 aj 1616 fungovat

http://www.alsa-project.org/main/index.php/Matrix:Vendor-Creative_Labs

Kludne by som sa s tym pohral, ale nechce sa mi riskovat zabity cas :) Mozno ked/ak budem mat dva pocitace.
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #224 kedy: 01. December , 2008, 11:28:30 »

Ťažko povedať. Pre niekoho je to vecou pár hodín konfigurácie, iný sa s tým bude boriť tri mesiace a bez výsledku. Niekto je zasa pohodlný a radšej bude nadávať nad padajúcim Windowsom, ako skúšať obzrieť sa, čo rastie u konkurencie. A cenová otázka nie je tiež zanedbateľná. Je to síce pekné, že ušetríš na čase potrebnom na skonfigurovanie pár hodín, ale otázkou je, či za tých pár hodín zarobíš toľko, že sa ti oplatí ten software kúpiť. Možno áno. Pokiaľ sa hudbou vyslovene neživíš, tak je to maximálne diskutabilné. Samozrejme závisí aj od zručnosti, podľa nej závisí, koľko hodín ušetríš.
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 11:30:14 od Predator » Zaznamenané
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 48 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.