Punisher
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 14. November , 2005, 21:52:58 » |
|
inac teraz rozmyslam,ze niekto tu mal pravdu o tom kureni a vysusovani.....mal by som aj ja nejaky kupit :hm:
|
|
|
Zaznamenané
|
As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 14. November , 2005, 21:54:06 » |
|
Rastis, na tom Les Paule mas aky hmatnik?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 14. November , 2005, 22:06:11 » |
|
Palisandrovy. Ja samozrejme suhlasim s teoriami o vysusani dreva, aj o vlhkosti vzduchu. A je pravda, ze vela novych gitar, hlavne dlhsie vysiacich v obchodoch ma palisandre naozaj biedne na pohlad. No z mojej praxe mam, ze hmatniky mam mastne dost . Mozno preto, ze ani tym liehom prilis neplytvam - raz, dva razy za rok, vsak nie som ziadny alkac .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 14. November , 2005, 22:59:04 » |
|
Inac uz aj v muzikery som si vsimol zvlhcovac. Tak pekny- vyzera to ako parostroj ale neni. Maju ho na tej bedni z efektami.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 15. November , 2005, 09:02:11 » |
|
nemyslim, ze premasteny hmatnik=zaspineny hmatnik, ked ten hmatnik poriadne ocistis, vidis ako ti vysusenim obelel... neviem ci by som porovnaval, takuto masnotu z ruk a olej... :hm:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 15. November , 2005, 09:44:41 » |
|
Kamarat si vzdy, ked ide hrat natrie ruky indulonou. Minule som si isiel zahrat na jeho gitare a skoro mi vypadla z ruky. Taka bola premastena, skoro ako z fritaku vybrana.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 15. November , 2005, 10:06:45 » |
|
Originally posted by swordy nemyslim, ze premasteny hmatnik=zaspineny hmatnik, ked ten hmatnik poriadne ocistis, vidis ako ti vysusenim obelel... neviem ci by som porovnaval, takuto masnotu z ruk a olej... :hm: Vsak to som vobec nepovedal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 15. November , 2005, 11:41:50 » |
|
Bavil som sa z ujom-drevarom- robili skusky na montovanych krkoch a ze tie oleje od dunlopu mali fantasticke vysledky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 15. November , 2005, 11:56:28 » |
|
Originally posted by rastis Palisandrovy.No z mojej praxe mam, ze hmatniky mam mastne dost no tak potom odcoho su masten, ked ich nicim nenatieras?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 15. November , 2005, 12:42:42 » |
|
Od toho, ze sa na ne hra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 15. November , 2005, 23:21:24 » |
|
Raz za cas treba dopriat hmatniku aj ozajstny olejcek.Ale vsetkeho vela skodi, tak 2-3 krat za rok staci. Ja to robim vtedy, ked odkladam gitaru tak na dva mesiace do kufra a nehram na nej. Ocistim, naolejujem, dam nove struny a poprajem jej dobru nocku. ( nie ze by som necvicil, ale mam ich niekolko)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. November , 2005, 17:16:15 » |
|
Dorian a kolko ich mas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. November , 2005, 20:20:36 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 26. November , 2005, 00:37:19 » |
|
Min. 3 ks a max 6 ks. vyvazene akusticke verzus elekrtricke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 28. November , 2005, 23:20:13 » |
|
hm,mat tak 6 gitar,rozmyslam ake tazke dilemma by som mal zakazdym ako by som siel hrat ale musi to byt super zobrat si gitaru tak podla naaladicky.. tak keby som to zhrnul,v podstate nemoze uskodit ked povedzme tak raz za cca 3 mesiace clovek pretrie taky ako napr mne pisu \"rosewood\"-ovy hmatnik dakym tym olejom co sa pisi jednou z tych renomovanych znaciek..spravne?samozrejme ze predtym ho ocisti..inak..cim by ste ho cistili?lieh je podla mna dost agresivny spolocnik..ma tu niekto dake ine typi?dopredu dik za nazory
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|