Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 17. Október , 2011, 20:24:12 » |
|
akoze spieval do podkladu o poltona vyssie, cize to znelo falosne, ale ked odstranili podklad a nahrali ho o poltona vyssie, tak to ladilo ?
Presne tak. neviem či tieto schopnosti sú dôležité,
Jasné, že to nie je dôležité, ale je to obraz o schopnosti, myslím, že to hocikto nedokáže.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 18. Október , 2011, 23:16:12 » |
|
Presne tak. Jasné, že to nie je dôležité, ale je to obraz o schopnosti, myslím, že to hocikto nedokáže.
refren, 0:34 . to je taky interval a tak divne zaintonovany, ze ma bolia blomby v zuboch ja teda neviem - to je tak dobre, ci co si mysliet ?...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 21. Október , 2011, 07:47:15 » |
|
no, asi budem za kacira, ale podla mna Dezo nevedel spievat, resp. casom zabudol... v tych zaciatkoch bol ako spevak dobry, neskor skor rozpravac, ale stale ostal zaujimavy a charizmaticky. v kazdom pripade, kazdy kto jeho hudbu a spev raz pocul, asi na ne nezabudne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 10. December , 2011, 13:02:11 » |
|
no, asi budem za kacira, ale podla mna Dezo nevedel spievat, resp. casom zabudol... v tych zaciatkoch bol ako spevak dobry, neskor skor rozpravac, ale stale ostal zaujimavy a charizmaticky. v kazdom pripade, kazdy kto jeho hudbu a spev raz pocul, asi na ne nezabudne.
Ku koncu zivota Dezo spieval presne tak, ako jeho syn. Je az neuveritelne ako sa im tie hlasy podobaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 11. December , 2011, 00:27:00 » |
|
ano, je to uplne autenticke. som rad, ze to robi a urcite si to niekde pozriem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 14. December , 2011, 16:48:45 » |
|
Dneska ma Dezov syn koncert. Za 7€ v nuspirite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 05. Január , 2012, 19:59:09 » |
|
uploadol som nejake klipy od deza
iny stav
filmove triky
so synom v zoo
tisic izieb
tvar v zrkadle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. November , 2012, 00:50:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 04. November , 2012, 00:23:47 » |
|
Aj SME sa obcas nieco podari. Pekne, ze si spomenuli. Inak neviem, ale osobne asi povazujem tento album za najlepsi aky na slovenskej scene kedy vznikol. Vsetka cest Fermatam a Collegiu, ale Dezo ich co sa tyka originality aj atmosfery podla mna specialne tymto albumom zvalcoval.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 04. November , 2012, 08:53:22 » |
|
Aj SME sa obcas nieco podari. Pekne, ze si spomenuli. Inak neviem, ale osobne asi povazujem tento album za najlepsi aky na slovenskej scene kedy vznikol. Vsetka cest Fermatam a Collegiu, ale Dezo ich co sa tyka originality aj atmosfery podla mna specialne tymto albumom zvalcoval.
Bohvie, co pocuval ked ten album skladal. Pochybujem, ze sa tu dali zohnat napr. VDDG. Hlavne, ono sa to naozaj nicomu zo svetovej sceny nepodoba. Ci uz texty, ktore su neskutocne osobne a obcas az transcendentalne. Prapodivny nespev atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hombre
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 04. November , 2012, 10:37:52 » |
|
Deža mám hrozně rád,to že bol rozprávač je pravda ale velmo originálny.
|
|
|
Zaznamenané
|
Hombre
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 04. November , 2012, 10:47:35 » |
|
asi som jeden z mala co si tu mysli ze Dezo je nieco ako Cobain.. to ze zomrel ho spravilo dnes oslavnejsim ako v danej dobe..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 04. November , 2012, 10:59:59 » |
|
si jeden z mala Karolko :-) ty co ho poznali, ked este zil, ho obdivovali rovnako ako po jeho smrti :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 04. November , 2012, 11:21:21 » |