Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
04. December , 2024, 09:44:44
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Marian Varga  (Prečítané 101107 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #75 kedy: 23. Apríl , 2009, 14:58:53 »

Woozy - Varga sa s Ursinym predsa kamaratil a chodili sa spolu ozierat. takze ked napise o nejakej jeho povahovej crte (ktore je inak celkom znama aj z roznych publikacii), tak je to negatiivna energia v rozhovore ? ze nechcel mat deti je negativna energia v rozhovore ? a ty si tam nepostrehol ani u jedneho z nich tu sebaironiu ? nejde o to, aby mal niekto nazor podobny mojmu, to by som sa nemal s kym na nete dotahovat, ale niektore veci su fakty, nie vecou nazoru.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #76 kedy: 23. Apríl , 2009, 15:15:08 »

Ozaj poznate pesnicku Marian Varga zo Sebanovho albumu Bezvetrie? Ak nie tak povinne pocuvanie  Na zdravie!
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 23. Apríl , 2009, 21:11:46 »

Woozy - Varga sa s Ursinym predsa kamaratil a chodili sa spolu ozierat. takze ked napise o nejakej jeho povahovej crte (ktore je inak celkom znama aj z roznych publikacii), tak je to negatiivna energia v rozhovore ? ze nechcel mat deti je negativna energia v rozhovore ? a ty si tam nepostrehol ani u jedneho z nich tu sebaironiu ? nejde o to, aby mal niekto nazor podobny mojmu, to by som sa nemal s kym na nete dotahovat, ale niektore veci su fakty, nie vecou nazoru.
Rastis nejde o fakt, ze nechcel mat deti, ale o to sposob akym veci podava, ja si sebaironiu predstavujem inak, ja nepisem o tom, ze nejde o fakty, ide o podanie, doslova mozem povedat, ze by som nechcel nikdy skocit s takymto prejavom.

Ok, skusim to na priklade: cital som rozhovory (s barskym) a rozhovor ma nastartoval. Povedal som si, "wow, to je pohlad na vec" alebo "ma to gule"... z tohto som mal akurat dojebanu naladu - myslim, ze to je elementarny indikator toho ci to je alebo nie je subjektivne. Asi je.

add: samozrejme len niektore veci, v globale to bol poucny rozhovor.
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2009, 21:13:06 od Pablo Woozy » Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #78 kedy: 24. Apríl , 2009, 11:11:53 »

Ozaj poznate pesnicku Marian Varga zo Sebanovho albumu Bezvetrie? Ak nie tak povinne pocuvanie  Na zdravie!
Volal mi Marian Varga, ta ta tááá ta ta téíáýáýáý  Bavím sa skvele

Inak krasna pesnicka, taka vystizna... :)  Na zdravie!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #79 kedy: 24. Apríl , 2009, 13:22:22 »

ten spominany rozhovor je celkom fajn...samozrejme, tie casti o detoch mozu posobit trosku zvlastne, ale zas takyto text nemoze verne odzrkadlovat atmosferu, ktora pri jeho vzniku panovala..tiez mam pocit, ze islo asi o dost uvolneny a nie uplne vazny rozhovor Zdravíčko
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #80 kedy: 26. Apríl , 2009, 15:48:59 »

ja som tiez ten rozhovor nemohol docitat

Mario, ten, kto Vargu a jeho život pozná a má k nemu vytvorený vzťah, dokáže čítať medzi riadkami niečo úplne iné ako ten, kto ho nepozná... a tak, ako písal  Yngwinier, text neodzrkadľuje atmosféru, pri ktorej ten rozhovor vznikal. a ja som v ňom cítila, že Marian tam bol v úplne pohodovej, uvoľnenej atmosfére, pretože jeho reakcie z rozhovorov už poznám.  :)

a to s deťmi, veď to je hrozne citlivá téma - čo my vieme, ako to v skutočnosti bolo... čo ak ich nemohli mať? bude to rozprávať v rozhovoroch pre časopisy? možno k tomu pristupoval zodpovedne, a vedel, že by sa o ne nedokázal postarať tak, ako treba... tou frázou - nepriviesť deti do tohoto sveta, ľudia často zakrývajú dôvod, prečo deti nemajú...

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #81 kedy: 16. Máj , 2009, 11:55:37 »

toto je pekna pesnicka z albumu Divergencie:

inak je tam na konci velmi dobre zaujimave gitarove solo, ktore hra Luboš Andršt. nahraval ho na Les Paul Custome, na ktorom mal vraj strasne vysoko strunnik, ze pomaly struny cez kobylu ani nesli pod uhlom... ze ta gitara mala vraj uplne rozplyzly attack, makksi nabeh tonu, ako semiakustiky... aparat tusim kombo Acoustic 164, ale tym som si neni vobec isty, len sa mi cosi mari, ze som to tak zacul...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #82 kedy: 16. Máj , 2009, 12:26:28 »

toto je pekna pesnicka z albumu Divergencie:

inak je tam na konci velmi dobre zaujimave gitarove solo, ktore hra Luboš Andršt. nahraval ho na Les Paul Custome, na ktorom mal vraj strasne vysoko strunnik, ze pomaly struny cez kobylu ani nesli pod uhlom... ze ta gitara mala vraj uplne rozplyzly attack, makksi nabeh tonu, ako semiakustiky... aparat tusim kombo Acoustic 164, ale tym som si neni vobec isty, len sa mi cosi mari, ze som to tak zacul...

Ton sa mi teda moc nelubi, taky sterilny mrtvy. Skladba inak fajn, aj spev sa mi lubi.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #83 kedy: 16. Máj , 2009, 12:40:22 »

mne sa tento typ zvuku lubi teda dost viacej, ako tie Tvoje oblubeniny zo 70tkovych progrockovych nahravok :) hlavne je to 80ty rok a ten zvuk mi dnes nepride archaicky, ani smiesny :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #84 kedy: 16. Máj , 2009, 12:42:11 »

mne sa tento typ zvuku lubi teda dost viacej, ako tie Tvoje oblubeniny zo 70tkovych progrockovych nahravok :) hlavne je to 80ty rok a ten zvuk mi dnes nepride archaicky, ani smiesny :)

Ved takyto zvuk mala prave kopa jazzrockovych 70s gitaristov, otrepane a nudne. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #85 kedy: 16. Máj , 2009, 12:44:16 »

Ved takyto zvuk mala prave kopa jazzrockovych 70s gitaristov, otrepane a nudne. :)

vsak Andrst sa povazoval za jedneho z nich :)

dobre, tu mas hudbu k vodometu s Farkasom :)

« Posledná zmena: 16. Máj , 2009, 12:44:40 od rastis » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #86 kedy: 16. Máj , 2009, 12:48:45 »

vsak Andrst sa povazoval za jedneho z nich :)

Ved ok.  :) Neviem, myslim, ze viac ludi oslovi zvuk poriadneho 70s hardrocku trebars ako takyto ton vhodny do vytahovej hudby pomaly. Ja som čert..

Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 16. Máj , 2009, 12:54:13 »

viac ludi oslovi ? to je strasne subjektivne, ale ked uz v tom vrtame, tak to co tam hral Andrst sa da kludne povazovat za akysi prechod medzi sucasnym modernym solovym zvukom a archaickym (Tvojim oblubenym), ktory uz ovsem dnes pouziva len malo kto... za sucasny moderny solovy povazujem ja toto:

... nech sa aj na hlavu postavis, ze sa Ti nepaci Ja som čert..

Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #88 kedy: 16. Máj , 2009, 12:59:05 »

... nech sa aj na hlavu postavis, ze sa Ti nepaci Ja som čert..
 Bavím sa skvele Na zdravie!

Nehovorim, ze nepaci. Ale od neho je pre mna zvukovy etalon aj tak Piesen z hol, to ma ovela vacsie gule a dynamiku. Beeee
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #89 kedy: 16. Máj , 2009, 13:03:05 »

Nehovorim, ze nepaci. Ale od neho je pre mna zvukovy etalon aj tak Piesen z hol, to ma ovela vacsie gule a dynamiku. Beeee

Brano Si píš!!! je rok 2009 Si píš!!!

[img width= height=]http://classroomclipart.com/images/gallery/Clipart/Animated_Clipart/Objects/alarm%20clock.gif[/img]

Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 1.352 sekund, 23 otázok.