midnightstranger
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 14. December , 2005, 07:39:45 » |
|
Ja som svojho casu frajerku namotal na Nightwish, trochu na Yngwie-a a ostatne skandinavske chutovky. Ale ajked mi dala kopacky viem, ze ten Nightwish pocuva doteraz.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 05. Január , 2007, 13:11:41 » |
|
Včera dávali na ČT2 jeho koncert...Neskutočne ma to rozčulovalo,musel som prepnúť na nejaký film pri ktorom sa dobre driemalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. Január , 2007, 14:22:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. Január , 2007, 14:35:39 » |
|
ten koncert vcera sa mi vcelku pacil...ten gitarista co mu tam hral bol neskutocny showman
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. Január , 2007, 14:54:49 » |
|
ten koncert vcera sa mi vcelku pacil...ten gitarista co mu tam hral bol neskutocny showman Nebol to nahodou ten isty co ho mal v Blave na Jazzakoch. Mal oblecene kozene gate a tak srandovne mykal nozickami.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Január , 2007, 15:16:02 » |
|
Nebol to nahodou ten isty co ho mal v Blave na Jazzakoch. Mal oblecene kozene gate a tak srandovne mykal nozickami. Ako mne to velmi smiesne nepride, ked niekto dostane kvoli tym blikajucim svetlam na podiu epilepticky zachvat.Ale ako ma moj obdiv, ze to dokazal este uhrat. Ale na smiech to vazne nie je. Tak ako sa nesmejem postihnutym, tak sa nesmejem ani epileptikom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Január , 2007, 15:28:56 » |
|
Nebol to nahodou ten isty co ho mal v Blave na Jazzakoch. Mal oblecene kozene gate a tak srandovne mykal nozickami. Ako mne to velmi smiesne nepride, ked niekto dostane kvoli tym blikajucim svetlam na podiu epilepticky zachvat.Ale ako ma moj obdiv, ze to dokazal este uhrat. Ale na smiech to vazne nie je. Tak ako sa nesmejem postihnutym, tak sa nesmejem ani epileptikom. Ja neviem ci je postihnuty, ale jedno viem urcite, keby dostal epilepticky zachvat, tak sa sklati na zem a neodohra ani notu (s tym mam svoje skusenosti)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Január , 2007, 16:23:45 » |
|
Včera dávali na ČT2 jeho koncert...Neskutočne ma to rozčulovalo,musel som prepnúť na nejaký film pri ktorom sa dobre driemalo.
Videl som asi 5 minut, ako si leskly cernoch honil basgitarou pero na verejnosti. Tiez ma to moc nebavilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Január , 2007, 20:00:48 » |
|
Nebavil ma ten kocert už naposledy, keď ho dávali, krátko po koncerte v BA, kde mi ten gitarista liezol na nervy. Jeho hranie ma otravuje, vôbec sa mi nepáči. Myslel som, že v TV to nejako strávim, ale bohužiaľ nie. Teraz som si to tiež zapol, že si ten koncert pozriem znovu, ale už počas prvej skladby som prepol. Ale ak sa ten gitarista niekomu pozdával, neberiem mu to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
basstanda
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 25. Január , 2007, 15:24:10 » |
|
Dean Brown je skvelý gitarista ja myslim že skvelo doplna millerovu muziku a jeho hra zo slejdom je nadhernaa.Cely cas si len tal pošmrdláva vzadu a ked je cas na solo tak ho pjekne vypálí
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 15. Máj , 2007, 13:09:49 » |
|
tento blazon (v dobrom slova zmysle ) vystupi 20.5. v budapesti a 21.5. v debrecene.
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. Máj , 2007, 13:24:48 » |
|
skoda ze nieje aj v BA... na BJD praskalo PKO vo svikoch a potom aj BABYLON...skoda preskoda.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 04. Október , 2007, 15:43:14 » |
|
sakra nech uz je 1.11.tesim jak decko
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 31. Október , 2007, 07:33:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané